15-12-2014, 07:53 AM
(15-12-2014, 12:28 AM)регул Пише: Ајде обриши се после оволико балегања па поново прочитај шта сам написао!И то без потурања ствари које нисам рекао!Нигде нисам рекао да је латиница испред ћирилице, само сам рекао да је у нас ође писмо равноправно (заступљено).
Па ми ти баш о РАВНОПРААААААААААААААААВНОСТИ и диванимо, и мисли паметних људи о истој цитирамо!
Себи убраду:
Ништа туна не вреди без велике муке и очинске каштиге батинањем!
Рецимо дваесипет батина за исписивање Србског Језика хрватском Гајевицом а 50 батина за РАВНОПРАААААААААААААВНОСТ, јербо је горе ширење баљезга братствајединства и равнопраааааааааааааааааааавности од отворене употребе Гајевице!
А што се тиче нашег доласка тамо, ми већ рекосмо једном и више пута, слика Милоша Минића која још увек виси у Скупштини то нас и не дотиче толико јербо тамо немамо намеру да залазимо ма бојати се да Дачић у међувремену подигне споменик Амброзу на самом аеродрому па да нас шлог стреви одма ту, старији смо човек ипак!
Него средите то ви тамо најпре, престаните да изгласавате титовце и комуњаре у разним облицима масовно, употребите једном тај глогов колац па ће и ми да почнемо да размишљамо о повратку!
ПС
Ко не зна шта је глогов колац, има ође у видео-прилогу који смо дали:
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-sluca...lj?page=21
Један наш сапатник одавде није био лењ, платио карту и био лично међу овима који су тог дана глогов колац носили, ма Војвода решио да ублажи ситувацију а комуњара Шљиванчанин био спреман да пуца и да својим грудима брани гроб Амброзијев, па је тај наш сапатник све схватио, сео на авио и еве га јопет ође!
Пај сад 'вамо, ОВО СЕ ШУГО-ЛАТИНИЧАРИМА И НЕДОВРШЕНИМ ХРВАТИМА СИГУРНО НЕЋЕ ДОПАСТИ, па каже:
https://www.youtube.com/watch?v=8nIGjFGqxN0
Ацо Ђенадић, Србин и наш земљак из Ерског краја, бори се сам ПРОТИВ ЛАТИНИЧАРСКЕ АЛЕ КОЈА ЈЕ НА СРБСТВО ЗИНУЛА У ЗЕМЉИ СРБИЈИ!
Послушајте такође у последњој трећини емисије, бриљантно излагање Владимира Димитријевића, Православног публицисте и професора Србског Језика, о ЛАТИНСКИМ КУКАМА КАО ОРУЖЈУ ТРУЛОГ ЗАПАДА У ЈУРИШУ НА ИСТОК И СВЕТУ РУСИЈУ!
Чак ни МИ нисмо досад знали да је јудео-бољшевичка банда на челу са сифилистичаром Уљановим-Лењином и Бронштајном-Троцким, намеравала ДА УВЕДЕ ЛАТИНИЦУ У РУСИЈИ!
Међутим!
Страшни Брка је то спречио и ђубрад побио и послао у гулаге после унутрашњег војно-политичког удара и васпостављања СТАЉИНСКОГ БОНАПАРТИЗМА у поробљеној Русији!
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА!
НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
МЫ СЕРБЫ, СЪ НАМИ БОГЪ !
ЯКО СЪ НАМИ БОГЪ !
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!