22-12-2014, 05:12 PM
(22-12-2014, 04:17 PM)Felix Пише: Будући да је Тито побио српске комунисте како кажеш, а онда створио титоисте који нису комунисти, следи, по теби, да би прави српски комунисти (да су остали живи) бранили српске националне интересе бар а бар као прави искрени српски националисти-патриоте. Све у свему, по теби и нема неке суштинске разлике између искрених патриота и комуниста-нетитоиста![]()
Стварно не знам ко је "лоботомиран".
Иначе, што се тиче твојих хаотичних отуживања типа:Цитат:Срби су били једини апсолутно и против нацизма и против комунизма. Нема, или бар ја не знам, сличан пример међу европским народима.
Није то порицао ни Черчил, који је Србију назвао "антикомунистичком Вандејом", нису порицали ни енглески командоси који сведочили да је "било више комуниста у Енглеским обавештајним службама него у Србији". Изгледа да је тога био свестан Тито, па је рекао* (*Непотврђено) "да се партизани у Србији морају понашати као у окупираној земљи."
Само ти и другови поричете.
Када сам то ја порицао?
Цитат:следи, по теби, да би прави српски комунисти (да су остали живи) бранили српске националне интересе
Не следи, већ сам написао да постоје и такви случајеви. Код титоизма, такво што је искључено.
Цитат:Све у свему, по теби и нема неке суштинске разлике између искрених патриота и комуниста-нетитоиста Smile??????????????????????????????
Немој срећо, немој данас...
Цитат:Када сам то ја порицао?Јок, ниси? Ти фудаменталну чињеницу "Комунистичка идеологија у Србији је мртва, јер никада није ни била жива. Србо-аустроугарска идеологија не само да је жива већ је у новом процвату." ...Проглашаваш за "чисту глупст". Није. то је чињеница.