27-12-2014, 07:17 PM
Све то што кажеш стоји, али то не поништава оно што сам ја рекао. А ја сам рекао да су ти људи после свега ипак боље прошли, барем животно (иако су до краја били разочарани). Вероватно они тога нису били свесни. Али чини ми се да су они који ни данас не желе бар у посету да дођу тога јако свесни. Тачно је да су они који су остали овде са породицама имали ту сатисфакцију да живе међу својима, али је све ван тог контекста било катастрофа.
Да, и наши ниско квалификовани радницу су морали да зараде, како кажеш крваво, али како другачије зарадити, "нема леба преко погаче", каже народ. Друго, комунистичка каста која се луксузирала ипак је била пропорционално мала у односу на цело становништво које је живело у тоталној беди.
Да, и наши ниско квалификовани радницу су морали да зараде, како кажеш крваво, али како другачије зарадити, "нема леба преко погаче", каже народ. Друго, комунистичка каста која се луксузирала ипак је била пропорционално мала у односу на цело становништво које је живело у тоталној беди.
Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.