10-01-2015, 04:01 PM
Цитат:Проблем је што ти себе не сматраш делом Европе. Кад кажем "Европа" наравно да не мислим не Европску унију. Мислим на Жичу и Студеницу. Подгорицу и Требиње. Копаоник, Дунав, Саву. Слободу. Децу. Солун, Битољ, Софију.
Ако треба Хрвати да ме бране од нечега, боље да ме нема.
Ово што си набројао је само географски у Европи а иначе је,ако ниси знао Србија и србске земље!И ја себе не сматрам политички Европом!И не дај боже да икада будемо!То што се продане душе од 2000.-те па на овамо упињу да постанемо део те наказне Европе није подигло проценат присталица ни за јоту!!!!!Та наручана истраживања могу мачку о реп.
Хрвати не могу ни сами себе да бране а камоли некога другог.Коњушар је научио да служи и ту се његов домет завршава.Против нејачи може сваки наоружани дегенерик.
Цитат:Твоје мишљење је да треба одустати од праведног пута само зато што те нико не подржава и што си до сада пострадао због држања праведног пута?
Који је то праведни пут,леба ти?Европа?
Цитат:Мени џихадиста не може никада бити пријатељ.
Јер забрањује моју веру. Јер ми децу у Ислам тера, јер ми затире семе. Пали ми и руши манастире и цркве. Јер са њим немам слободу. Јер је убица, преварант и болесник.
И не треба да буде пријатељ!Ислам је нама ,Србима,непријатељска религија и то већ вековима.Али...ако тај непријатељ уради у корист неког мога циља(растурање ЕУ заједнице,рецимо) има моју симпатију,значи не подршку!