02-02-2015, 06:06 PM
(02-02-2015, 05:59 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Ма ово није шала људи! Тамо се води рат, најбољи људи гину и то Православни Руси с'обе стране, а ми овамо само емитујемо црне мисли уместо да узносимо Молитве за победу нашег оружија и у том смислу водимо дискусију и анализу вести са фронта!
Нарочито би требало избегавати овај форум, па каже:
http://forum.novorusija.com
То је типична ШЕСТА КОЛОНА!
За разлику од ПЕТЕ, која је отворено антипротивна, ШЕСТА КОЛОНА глуми патриотизам а овамо подмукло подрива Веру и Надежду у победу!
О томе је говорио и Дугин ономад!
Па видим ја лажу људи,колико је код тебе пута котао затворен,оплоченици су сад вероватно пред Кијевом . . .

(02-02-2015, 01:49 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Еве га:
И по чему је ту котао затворен кад укропи држе главни пут?
(01-02-2015, 03:01 PM)Бенито Пише: Зашто зараћене стране не користе авијацију у овом сукобу? Да ли је успостављена зона забрањеног лета или је нешто друго у питању?
Новорусија сем пар школских авиона и музејских експоната нема авијацију,а докопали су се наоружања које је припадало украјинском ПВО у Донбасу . . . Са друге стране,оно што је преостало од украјинске авијације је у стању као наше РВ . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)