11-02-2015, 11:50 PM
Већ сам му постављао та писма Владике Николаја,ал' џабе њему кад је слеп код очију(а вероватно и добар глумац)и на погрешну сису задојен.Врти његово у круг без аргумената и доказа,јер их уопште нема.Само је ту ради провокације и покушаја да унесе пометњу и немир на форум,али видео да се мало зезнуо па се заплео ко пиле у кучину.На сваки упис који смо поставили давао је безвезне коментаре,ни на једно питање није дао одговор,као питајте епископа и свештенство,а сам је вероватно свештеник новотарац или ђакон неког бискупа мислим епископа СПЦ,тако да што се мене тиче заслужује ВЕЛИКИ БАН!
Надам се да администратори ове теме читају ове постове,па нека закључе сами.Самим тим што је отворио два профила закључује се да је манипулатор и провокатор.
Ја сам му већ рекао даје одело променио али је иста битанга остао и то му опет понављам .
АДМИНЕ РЕАГУЈ ОВО ЈЕ ОЗБИЉНА ТЕМА И ОВАКВИ УПИСИ ДОТИЧНОГ ПАПИСТЕ И ФОЛИРАНТА НИСУ ДОСТОЈНИ ДА СЕ ОВДЕ ЧИТАЈУ!
Надам се да администратори ове теме читају ове постове,па нека закључе сами.Самим тим што је отворио два профила закључује се да је манипулатор и провокатор.
Ја сам му већ рекао даје одело променио али је иста битанга остао и то му опет понављам .
АДМИНЕ РЕАГУЈ ОВО ЈЕ ОЗБИЉНА ТЕМА И ОВАКВИ УПИСИ ДОТИЧНОГ ПАПИСТЕ И ФОЛИРАНТА НИСУ ДОСТОЈНИ ДА СЕ ОВДЕ ЧИТАЈУ!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.