17-02-2015, 05:50 PM
(16-02-2015, 05:28 PM)Монархиста Сокобања Пише: Регуле и Громовниче ваша злоба ,завист и намерна неинформисаност су епохални...За Риплија сте стварно...
Просветли ме!Да ли сам злобан јер сам против тог и таквог намерника на престо?Да ли сам завидан јер нисам за човека који не зна српски језик и после толико година овде у Србији?Да ли сам неинформисан ако кажем да му ни један син не живи у Србији?Сподоба која се понаша тако како се понаша не заслужује српски престо!А,гле чуда,нисам против Карађорђевића!Има потомака Карађорђа и краља Петра првог који више заслужују престо од те сподобе.Чак ми и Катарина више лежи као члан куће Карађорђевић од њега.Питај се зашто.Kako je ,рецимо,Ђорђе Карађорђевић,син Томислава,могао у Градцу да плива за крст а ни једног потомка Аце нигде није било?Да ли они ,као католици,уопште и знају да постоји традиција пливања за часни крст на богојављење?Према томе те нишко-сокобањске фазоне и форе оставите за корзо у поменутим градовима,нисам толики дурдубак да не знам шта причам и пишем!Ја сам против овог и оваквог кандидата за престо,а далеко да сам против монархије!