18-02-2015, 10:32 PM
(18-02-2015, 10:17 PM)Шумадинац Пише:Питао сам га испред Патријаршије пре пар година,ал не добих одговор,побеже на врата брже него што стигох да му још нешто кажем!(18-02-2015, 10:10 PM)smederevo Пише:Добро су те научили они у ''катакомбама'' гнусним надимцима! Нема потребе да(18-02-2015, 10:00 PM)Шумадинац Пише:(18-02-2015, 09:43 PM)smederevo Пише: А одговор на питање?
То да идеш код Владике Таса,као највернијег наследника аве Јустина,...
па га питај!
Питај га ти,па поставио овде одговор!А пре тога изнеси своје мишљење о томе?
Таса циганин није сигурно највернији наследник Аве Јустина,јер да јесте не би дозволио да му учитеља избацују са Богословског факултета!!!
се плашиш Владике Таса,не уједа он...скупи храбрости ако си четник или
почетник, па отиђи до њега...и добићеш прави одговор!
Па реко пошто сте ви у присним односима,не би било лоше да га ти приупиташ,па да сви коначно чујемо одговор!У неком од предходних постова,рекао сам ти да сам то исто питање поставио и дон игњацију(када си ми на моје исто питање које сам ти поставио рекао да питам епископа),aли и тада не добих одговор.Писао сам више пута и патријарху,ал не добих одговора!Па реко пошто си ти са свима њима у присним односима,да питаш,можда и некада добијемо одговор!
п.сЈош не добисмо твој ЛИЧНИ одговор на исто питање?Ако си јунак и четник ти ћеш одговорити!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.