19-02-2015, 12:11 AM
Који је твој проблем?
Када дијете не зна да хода оно пуже.
Ти сада мене хоћеш да натјераш да пужем? Рекох, када сам био млађи читао сам разне глупости, па и тог Берђејева. Зашто си упоран да се враћам на нешто што је далеко иза мене по интересовању и корисности.
Тренутно ме интересује светоотачко штиво па то и читам. Најчешће уз помоћ монаха кога сам навео горе изаберем књигу.
Зар поред толике Богом надахнуте висине и красоте да се спуштам у смрадну јаму људског умовања?
Дај Господе када би се и промил приближио мислима светих отаца.
Када дијете не зна да хода оно пуже.
Ти сада мене хоћеш да натјераш да пужем? Рекох, када сам био млађи читао сам разне глупости, па и тог Берђејева. Зашто си упоран да се враћам на нешто што је далеко иза мене по интересовању и корисности.
Тренутно ме интересује светоотачко штиво па то и читам. Најчешће уз помоћ монаха кога сам навео горе изаберем књигу.
Зар поред толике Богом надахнуте висине и красоте да се спуштам у смрадну јаму људског умовања?
(19-02-2015, 12:05 AM)Шумадинац Пише: Дакле,не знаш својом главом да размишљаш, него туђом? Идемо даље...
Дај Господе када би се и промил приближио мислима светих отаца.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
![[Слика: traktor.gif]](http://poljoinfo.com/images/smilies/traktor.gif)