15-10-2013, 12:25 AM
(14-10-2013, 11:44 PM)Громовник Пише: ...
1) - Причамо о пљачки као ратном плену.
(14-10-2013, 09:38 PM)Лепи Бора Пише: "Цена" развоја услед напада, није деманти могућности и могућих начина...
2) - У компарацији са САД све говори о могућности и могућим начинима.
...
3) - А шта је био, опет енглези убацили неке издајнике? Па како то Стаљин није решио једном за свагда мајку му толки народ поби
1) - Ако те ја разумем о чему говориш...
2) - Који па САД начини? САД од настанка константно спроводи геноцидну политику (тек о пљачки да не говоримо...), ка индијанцима, ка својима, ка латино - американцима, ка ..., ... Шта се са том гнусобом може поредити, који то Стаљин и СССР? Чак се количински ни лењин са тим не може поредити (није звер стигла...). А тек са британијом...! Какве сад могућности и компарације, у пљачки и убијању, или развоју као резултату пљачке и убијања - јебем ја (да је ја ни прости јади...) такав развој и могућности. Причали смо већ о томе, да понављамо? Не то нема смисла.
Демократија се НИКАДА није могла развијати УОПШТЕ без убистава и пљачке, то је као два и два четири. А Света Русија, па чак и Стаљинов СССР - ЈЕСТЕ и то доказано!
То је суштина.
3) - Има једна Света Истина која каже да: "Народ заслужује власт, тачно онакву какву има, или гору."
То је апсолутно применљиво УВЕК и СВУДА. Да је СССР имао муда, да се тотално врати у Царизам, такав би и Стаљин био. Да смо ми Срби заиста хтели тотални раскид са брозом 1990. тако би нам и било...
Шта је мислио Слоба, до некле мож и да нагађамо, јер није успео у мислима. А шта је Стаљин мислио, вероватно нешто бар делом квалитетно, јер је у наумима УСПЕО, па и до дуго после смрти...
Али то све и није много важно.
Овако имамо сасвим фине жртвене јарце за грех, па опљунимо по њима из све снаге, да се не би суочили са СТРАШНИМ огледалом...
Том ноћном мором ружних жена...