15-10-2013, 09:25 AM
(15-10-2013, 12:25 AM)Лепи Бора Пише: Који па САД начини? САД од настанка константно спроводи геноцидну политику (тек о пљачки да не говоримо...), ка индијанцима, ка својима, ка латино - американцима, ка ..., ... Шта се са том гнусобом може поредити, који то Стаљин и СССР? Чак се количински ни лењин са тим не може поредити (није звер стигла...). А тек са британијом...! Какве сад могућности и компарације, у пљачки и убијању, или развоју као резултату пљачке и убијања - јебем ја (да је ја ни прости јади...) такав развој и могућности. Причали смо већ о томе, да понављамо? Не то нема смисла.
Демократија се НИКАДА није могла развијати УОПШТЕ без убистава и пљачке, то је као два и два четири. А Света Русија, па чак и Стаљинов СССР - ЈЕСТЕ и то доказано!
То је суштина.
Ама човече они су убијали и пљачкали ТУЂЕ а комунисти су убијали и пљачкали СВОЈЕ, јел схваташ ти ту очигледну разлику или треба да ти се црта???
И у време те пљачке, а и данас испаштају ти ТУЂИ народи, не испашта као у Русији РУСКИ народ. Није ТУЂ народ гладовао и умирао од глади, већ РУСКИ. Нису туђи кулаци убијани и пљачкани, већ РУСКИ.
(15-10-2013, 12:25 AM)Лепи Бора Пише: То је апсолутно применљиво УВЕК и СВУДА. Да је СССР имао муда, да се тотално врати у Царизам, такав би и Стаљин био. Да смо ми Срби заиста хтели тотални раскид са брозом 1990. тако би нам и било...
Па свако ко је имао МУДА да каже нешто позитивно о Царизму је завршавао у ГУЛАГУ али ти то очигледно нећеш да схватиш.
Бог се драги на Србе разљути / за њихова смртна сагрешења