01-03-2015, 11:40 PM
(28-02-2015, 10:40 PM)Felix Пише: Тито у правом друштву - редни број 13 на листи највећих масовних убица света, по британском Дејли мејлу.
From Stalin to Hitler, the most murderous regimes in the world
Када ми не знамо где му је место нормални свет зна!
Него заборавили енглези себе и амере да метну у списак... мислим да би им комунисти позавидели кад би ови побројали шта је остало иза њихових излета до колонија и изворишта нафте. А врхунац лицемерја је да носиоци колонијализма, расизма и етничког чишћења те злочине по белом свету приписују само белгијском краљу.
Што се павелића тиче, изгледа да данас није баш политички погодно у јавности идентификовати најмлађу чланицу европске уније са било каквим злочинима и злочинцима, док та иста чланица пред међународним судом правде покушава да докаже како је она жртва геноцида. С друге стране, контам да ће за 20-ак година на оваквим политичким листама да буде Путин као агресор на Украјину, Грузију итд...
А друг тито је по мени неправедно стављен за 13. место, он заслужује много боље, убиства политичких противника су само део његових активности... дете које виче ура трчећи преко сремске ледине је можда погинуло од немачког метка, али га је тамо без икакве обуке послао онај који у том тренутку оргија са другарицама по Дедињу, броји покрадено благо и увелико слави ослобођење.
Или још лепше, покупиш српско дете на Кордуну и пошаљеш га да пуца по Србима 500 км источно док му породица остаје незаштићена и поклана... и сви они мртви а ти пијеш виски на Вису и заболе те што мађарска нема море. Какав бре садам, какав енвер паша, тиле је закон...
Што каже Бора: https://www.youtube.com/watch?v=3ZDBGze-Mcc