02-03-2015, 07:51 PM
(02-03-2015, 07:23 PM)смедерево Пише:Ниси ти ништа изнео, већ преузео са сајта ''Борба За Веру'', у коме нема ништа(02-03-2015, 11:18 AM)Бенито Пише: Смедерево, читао сам сећања Феликса Јусупова,где је он себе означио као убицу.
Ако можете, само ми наведите извор који је објавио ове документе MI6,који сте навели, а који тврди ово што сте написали.
Много је контраверзија и смутње око убиства Распућина.Феликс Јусупов јесте дефинитвно учесник у убиству,али како тврди Петар Акопов(руски новинар) директни убица је енглески обавештајац Освалд Рејнард који му је испалио метак у главу.На каналу Хистори био је и документарац о убиству Распућина где се такође тврди да је убица Рејнард.На википедији у биографији Рејнарда пише да је учествовао у убиству Распућина.
У Москви ми је један Рус причао да је читао и мемоаре Јусупова и Пуришкевича и да обојица тврде да су они убице....
Миранда Твинс има неку своју причу где га представља у врло лошем издању...
Ово што сам ја изнео овде прочитао сам код Петра Акопова,он чак износи и документа МИ6 где Освалд Рејнард шаље депешу у Лондон:"Циљ је остварен,сви се радују смрти Зле Силе",а Распућин се наводно у досијеима МИ6 водио као "Зла сила".
Бог Свети зна шта је ту истина!
п.с не узимај за озбиљно,писање овог болесника шумадинца,има озбиљних психичких проблема.
паметно да видиш!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М