09-03-2015, 12:56 AM
У старту си навео јеретички став:
И још увијек стоји моја запитаност са почетка дискусије са Жичанином алијас Шумадинцем као одговор на његов став, понављам!
Да ли је филиокве или безгрешно зачеће Пресвете Богородице, примат и непогрешивост папе мање јеретичко учење од Аријевог?
Да ли протестантско одрицање поштовања Пресвете Богородице и све остало њихово је мање јеретичко од старијих јеретичких учења?
Да ли онда, пошто он тврди да смо сви Хришћани са различитим искуством вјере,
Боже ме опрости,
из његовог произилази и да су стари јеретици, осуђени на светим Саборима, хришћани са различитим искуством вјере?
Цитат:Jer Crkva po svojoj prirodi ne moze biti podeljena,ali je,naprotiv,hriscanstvo i te kako rascepkano. Pred istim Bogom mi smo razliciti hriscani i razlika se odnosi na samo iskustvo vere,na crkveno iskustvo Boga.
И још увијек стоји моја запитаност са почетка дискусије са Жичанином алијас Шумадинцем као одговор на његов став, понављам!
Да ли је филиокве или безгрешно зачеће Пресвете Богородице, примат и непогрешивост папе мање јеретичко учење од Аријевог?
Да ли протестантско одрицање поштовања Пресвете Богородице и све остало њихово је мање јеретичко од старијих јеретичких учења?
Да ли онда, пошто он тврди да смо сви Хришћани са различитим искуством вјере,
Боже ме опрости,
из његовог произилази и да су стари јеретици, осуђени на светим Саборима, хришћани са различитим искуством вјере?
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
![[Слика: traktor.gif]](http://poljoinfo.com/images/smilies/traktor.gif)