18-03-2015, 11:16 PM
Наиван си ако мислиш да американци не контролишу викиликс, него они тек тако
налазе њихове депеше и објављују неометано!
Па они намерно сервирају и објављују.
Како то одједном сада Качавенда није био удбаш него постаде борац за Православље.
А Филарет није Слобин човек.
Класична шизофренија, опште не размишљате шта сте о некоме писали пре три дана
већ само тражите повод за напад на Цркву, и у свему видите папу. Скините те наочаре са његовим ликом!
О Цркви причате као о патији коју воде људи, а на Бога заборављате.
папу сте дочекивали и 1997 и 2001 и 2013 у Нишу па не дође.
Рекосте ли бар једном. "Опростите браћо погрешно смо говорили и дизали узбуну."
и сада га опет призирете и рекламирате.
Да ли схватате да дизањем толиких лажних узбуна само штетите.
Када буде можда стварно требало да се реагује на долазак папе или слично људи ће рећи
па пет пута сам спречаво и без разлога страхово, доста ми је.
Извини, али мени тракве приче личе само на пропагандни рат на смарању верника.
Као што су нам Вук и Шешељ у време слобе обесветили и искомпромитовали све велике националне идеје.
Класична прича о чобанину и вуку.
што се тиче папе има своје вернике и храмове у Србији па нека их и обиђе, какве то везе има са Српском Црквом.
Само му непотребно дижете цену, не треба га опште помињати, (питам се да ли то уоште можете)
Господин др Чворовић, (сетих се Илије Чворовића) је, исправите ако грешим, правник,
а данашње право је засновано на римском праву, које приступа истини као објекту са којим се може манипулисати.
Управо на темељима логике римског права је настала католичка јерес и католичко схватање хришћанства.
Зато правник тешко може схватити каноне и њихов дух, јер, хтео или не, има "католички" приступ, канонима.
а и наслов теме ти је у најмању руку злонамеран,
тако да ми је твоја брига за Цркву врло, врло сумњива.
налазе њихове депеше и објављују неометано!
Па они намерно сервирају и објављују.
Како то одједном сада Качавенда није био удбаш него постаде борац за Православље.
А Филарет није Слобин човек.
Класична шизофренија, опште не размишљате шта сте о некоме писали пре три дана
већ само тражите повод за напад на Цркву, и у свему видите папу. Скините те наочаре са његовим ликом!
О Цркви причате као о патији коју воде људи, а на Бога заборављате.
папу сте дочекивали и 1997 и 2001 и 2013 у Нишу па не дође.
Рекосте ли бар једном. "Опростите браћо погрешно смо говорили и дизали узбуну."
и сада га опет призирете и рекламирате.
Да ли схватате да дизањем толиких лажних узбуна само штетите.
Када буде можда стварно требало да се реагује на долазак папе или слично људи ће рећи
па пет пута сам спречаво и без разлога страхово, доста ми је.
Извини, али мени тракве приче личе само на пропагандни рат на смарању верника.
Као што су нам Вук и Шешељ у време слобе обесветили и искомпромитовали све велике националне идеје.
Класична прича о чобанину и вуку.
што се тиче папе има своје вернике и храмове у Србији па нека их и обиђе, какве то везе има са Српском Црквом.
Само му непотребно дижете цену, не треба га опште помињати, (питам се да ли то уоште можете)
Господин др Чворовић, (сетих се Илије Чворовића) је, исправите ако грешим, правник,
а данашње право је засновано на римском праву, које приступа истини као објекту са којим се може манипулисати.
Управо на темељима логике римског права је настала католичка јерес и католичко схватање хришћанства.
Зато правник тешко може схватити каноне и њихов дух, јер, хтео или не, има "католички" приступ, канонима.
а и наслов теме ти је у најмању руку злонамеран,
тако да ми је твоја брига за Цркву врло, врло сумњива.