22-10-2013, 09:38 PM
(22-10-2013, 08:21 PM)Chicot Пише: Па, није тако. Може да изазове основану сумњу, али није доказ. Његово стање су могле да услове објективне околности: болест, изнуреност ("кривицом"), самокажњавање...Овде имамо црно на бело да је у такво стање доведен од стране заинтересоване странке активне у поступку - тужиоца и судија - тј њихових представника.
Добро све се то слажем. Али искрено сумњам да су крвосерци оставили написмено такве детаље. А тек пери симићу НЕ ВЕРУЈЕМ НИШТА! Тај је сасвим способан да да неки документ, а да се после утврди да је танџара, због које пада процес. То је бивши (и уверен сам садашњи) титовац, па не воле га крвати и словенци због лепих очију...
А има ли уопште потребе за тиме?
Режим који је извршио страховита зверства по Србији (и југославији), који је обогаљио, пребијао у саслушавањима и "истрагама" хиљаде људи. Па треба ли доказивати злочинство хитлера за сваког бившег логораша, или је довољно знати да је тај фашизам ЗЛОЧИН, па да се сваком злостављаном надокнади (бар морално) нанета неправда?
Зато ми све то и СМРДИ на енглезе. Праведни црвени суд и неправедни црвени суд, иди бегај...
Зна се ко је био Дража и ЈВУО, као што се зна и ко су били титовци, љотани, недићевци и друго.
Потребно је (да има жеље за Правдом УОПШТЕ...) сакупити изјаве критичне масе сведока (док још постоје, али и изјаве ВЕЋ ПОСТОЈЕ) о понашању свих тих формација (од којих само ЈВУО легалне и легитимне), па кренути у ОПШТУ ревизију разних крвавих брљотина. А не доводити баналне ствари у питање.
На крају шта је то Дража и "признао" што га осуђује?
Не чух (бар ја) ништа такво.
Значи, у крајњој линији по пресуду НИЈЕ БИТНО.
Али једна ПРВА ствар је битна!
Да би то све БИЛО, мора се истрајати да су енглези овде НЕЛЕГАЛНО поставили титу, место краља и Драже. И то страшним притиском на једног балавандера у енглеској!
А то ће од ових демокрацијских еврупејаца бити лијеве године...
Само Рус то може да истера на чистац - кад тад, Боже Дај!