02-04-2015, 05:33 PM
Ja bih po ovom dosada nevidjenom SKANDALU i CENZURI gde od strane bota u vidu domacina na kome na prste jedne ruke mozes da izbrojis broj postova na celom forumu , voleo da cujem glavnog urednika pogleda Miloslava Samardzica posto proziva prosvetara da izbegava odgovore na nekim bezveze temama, a on izbegava da se oglasi kada mu botovi zakljuvavaju forume.
Pa dragi nas glavni i odgovorni uredniče pogleda oglasite se i napisite po kom osnovu botovi sa pogleda zakljucavaju cele forume i banuju ljude??
Da vas cujemo nije zajebancija ovo sto radi bot.
Vladimir nikad ruznu rec nije napisao covek je za monarhiju i to je njegov stav da bi botu domacinu palo na pamet da zakljuca celu temu i izazove revolt kod ovo malo preostalih forumasa.
inace nesto mi smrdi da je ovde nesto vise u pitanju...
Pa dragi nas glavni i odgovorni uredniče pogleda oglasite se i napisite po kom osnovu botovi sa pogleda zakljucavaju cele forume i banuju ljude??
Da vas cujemo nije zajebancija ovo sto radi bot.
Vladimir nikad ruznu rec nije napisao covek je za monarhiju i to je njegov stav da bi botu domacinu palo na pamet da zakljuca celu temu i izazove revolt kod ovo malo preostalih forumasa.
inace nesto mi smrdi da je ovde nesto vise u pitanju...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.