07-04-2015, 05:42 AM
(06-04-2015, 09:16 PM)aco Пише:(03-04-2015, 02:35 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Из тог разлога МИ напуштамо овај форум!Човек доследан у својим речима и убеђењима!
Доследан, јашта!
Напуштамо чим купимо карту да бранимо тамо 'апшење Војводе заједно са нашијем истомишљеницима из ДВЕРИ, Образа и осталих!
НАТО Четнике олињалог Вука игњоришемо са презиром, а и оне који се сад олињалог одричу али баштине његово угузљубље према Трулом Западу!
У МИШЈЕ РУПЕ МИШЕВИ, БОЉЕ ВАМ ЈЕ НА ВРЕМЕ!
(07-04-2015, 03:51 AM)мунгос Пише: Просвјетаре, љепо је то све што написа, само што је то нереалистично. Таквога плана ђе би се сви Срби окупили није било још тамо неђе од друге половине 19. вијека.
Такав план је остварио 1918-е наш Витешки Краљ, Блаженопочивши Александар Први Карађорђевић, УЈЕДИНИТЕЉ!
Међутим
Матушке Русије Заштитнице не бијаше па је исти МОРАО да уједињује и све такозване "хрвате", Зло-венце, потурице и македонствујушче чокалије и тутуноберачите!
Та грешка више не да нам се догоди!
ТРЕЋА-СРЕЋА!
Прво се уједињујемо са Матушком Русијом у ПЕРСОНАЛНУ УНИЈУ, па ће ондак Србадија да "све по мраку топове привлачи", к'о у време Црнога Ђорђија!
Иде време...ускоро ће Трули Запад бити забављен о свом јаду, уадара их Кина и Русија по буђелару а тамо њих најјаче боли!
ВЕЋ СУ ПОЧЕЛИ ДА ПРЕТРЧАВАЈУ!
(07-04-2015, 03:51 AM)мунгос Пише: Београдска политика је имала "више циљеве" - како окупити несрбе, уз то српске душмане!
Те ћемо, са овијем искуством, ласно пронаћи и четничку каштигу применити!
(07-04-2015, 03:51 AM)мунгос Пише: Читам прије пар дана путешествије Саве Бјелановића по Србији. Човјек се чудом чуди ђе се ови заклињу у Рачког и Штросмајера и пита сам себе јесу ли сишли с памети! И иде тако од једног до другога и покушава их убиједити "то су нам душмани - а не браћа", али брез икаквога успјеха.
МИ ћемо успети тамо ђе Саво није! У Сава не бијаше мотке гофњиве, а то је за Ново-Србе и НЕДОВРШЕНЕ ХРВАТЕ најбољи аргумент!
(07-04-2015, 03:51 AM)мунгос Пише: Васо Пелагић и босанско-херцеговачки устаници поручују Србији: "Ми би с вама у једну српску државу, а ако нас нећете, правићемо своју српску државу." Исто поручују и босански четници Дражи сто година касније!
МИ ћемо да правимо такву Државу, АЛИ БЕЗ ПИТАЊА!
Доста бре више снисхођења НЕСОЈУ, НЕРАСТУ и НЕКРСТУ!
Доста бре!
ВРЕМЕНИ ЊЕТ!!!
(07-04-2015, 12:16 AM)Хaco Пише: О велики "прос ветар"-у, каква је
то хришћанска врлина да неке називаш "Цигојнерима"
Добро-де....јел'може "мандови" или "курбети"?
Себи убраду:
Овим љуцкоправашима и СНС ботовима никад угодити!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!