02-05-2015, 01:40 AM
(01-05-2015, 05:41 PM)Милослав Самарџић Пише: Већ је скинуто са програма, само да знате да је скинуто на захтев продуцента, а не РТС-а. Продуцент преговара са РТС-ом о бољем термину, дакле 20 или 21 час.
Верујем да ће изгурати бољи термин.Овај садашњи директор ртс-а ме одушевљава,ал штета што је вд , па неће моћи ни да се кандидује,тј забрањено му је или шта ли.
(01-05-2015, 05:42 PM)Милослав Самарџић Пише: Мислим сам да се ДВД не штампа, али пошто има релативно доста захтева, сад сам у фази предомишљања.
Не може бити ХД, да ли би то био проблем?
Са ДВД-ија се не може пуштати ХД.
Мени није проблем, не верујем да би икоме био.Ионако је битна порука,а и овако слика није лоша.Имам првих 6 епизода на ДВД-у нисам приметио проблем са сликом.Ако будете правили двд издање можете ли колико ће отп коштати, знам да сам са првим делом документарца прошао прилично јефтино јер сам га купио на сајму.
(01-05-2015, 07:42 PM)suda86 Пише: Да ли је могуће да нико није снимао емисију![]()
Мора да има неки снимак да не чекамо репризе.
Одлично одрађено!!
Ја ћу пазарити највероватније,нашао сам на интернету.Наравно пират је у питању.Ал оно што је занимљиво, тај дечко што продаје рекао ми је да је велика потражња од стране старијих људи из унутрашњости.пс.немојте га пријавити