11-05-2015, 04:15 PM
Pa, ja sam bio i prosle godine , a i sada u subotu 09.05.2015. Ja ne gledam na te paljevine od ljudi, klinaca, ali mislim da ne bi trebalo odustajati od sabora samo zato sto postoje ljudi koji idu po vasarima, rostiljaju, kampuju itd.. Jeste da kvare utisak al ne moze se zabraniti, niti se treba povlaciti. Velika je Ravna Gora. Ipak je to i proslava pobede nad fasizmom.
Doduse ja sam i isao zbog setnje, kod mene ta setnja prelazi u tradiciju. Tometino polje- Rior- Ravna Gora, povratak drugim putem. Na RG odem do crkve, spomenika, ,pojedem pljeku, kolu pijem vec u povratku.
Nazalost isao sam sam, a nikoga nisam sreo usput , a nekad se redovno islo pesaka gore.. U katunima bilo ljudi..
Doduse ja sam i isao zbog setnje, kod mene ta setnja prelazi u tradiciju. Tometino polje- Rior- Ravna Gora, povratak drugim putem. Na RG odem do crkve, spomenika, ,pojedem pljeku, kolu pijem vec u povratku.
Nazalost isao sam sam, a nikoga nisam sreo usput , a nekad se redovno islo pesaka gore.. U katunima bilo ljudi..