03-11-2013, 06:46 PM
Видим да се прљави језици уклањају, позитивно...
Грешка у корацима Бачванине!
Титини бољшевици су се договарали са својом браћом усташама, па и немцима, како да до доласка краља и владе не дође.
Али британци, тате обатри су то решили.
У противном прихваташ, много већу бесмислицу, да се "Стаљинов" тито, договарао са немцима 1943.
Додуше, можда све то у режији британског канариса.
А видим имаш и нову паролу испод. Савршена је, зато кад год спанђаваш Стаљина и тита, ти је се сети...
1) - Не разумем питање.
2) - Аха, савршено схватам, да причам са чудом од човека. Ето како си ми фино објаснио све. Нисам имао прилике да се на економском факултету разјасним о томе са професорима, па ће неки "грађанин" да ми објасни ратарске доскочице. Ајд испричај то неком зналцу, ако одмах не отвори кишобран - пљуни ме.
Уосталом Цхикот, ниси одговорио ни на једно питање до сада. Јел то треба да чуди?
Сад стварно одох са ове теме...
(03-11-2013, 02:04 PM)Bacvanin Пише: ...
Aha, a titovi komunisti su tokom Martovskih pregovora sa Nemcima u Zagrebu 1943. se dogovorili da u slucaju saveznickog iskrcavanja na Jadranu obustave medjusobna neprijateljstva; i ne samo to, vec su zapretili da ce se boriti protiv Britanaca i Amerikanaca jer su znali da nakon njihovog iskrcavanja na Jadranu dolazi do povratka kraljevske vlade iz Londona u Jugoslaviju...
Грешка у корацима Бачванине!
Титини бољшевици су се договарали са својом браћом усташама, па и немцима, како да до доласка краља и владе не дође.
Али британци, тате обатри су то решили.
У противном прихваташ, много већу бесмислицу, да се "Стаљинов" тито, договарао са немцима 1943.
Додуше, можда све то у режији британског канариса.
А видим имаш и нову паролу испод. Савршена је, зато кад год спанђаваш Стаљина и тита, ти је се сети...
(03-11-2013, 05:01 PM)Chicot Пише: ...
1) - Па како се онда "одцепио од СССР" ако никад није био њихов?
(03-11-2013, 12:54 PM)Лепи Бора Пише: Сасвим фино видна основна одлика привреде СФРЈ-а је била:
- Привредни однос са СССР-ом и "истоком", 100% у корист СФРЈ.
- Привредни однос са западом, 100% на штету СФРЈ.
- Привредни однос са земљама које западу требају ("несврстани"), 100% у западну корист, а СФРЈ-у егал у малом плусу
2) - Да.. тако то изгледа када, ратар нпр, размишља о макроекономији..![]()
Не постоји петогодишњи период позитивног спољнотрговинског биланса соц. Југославије, чак ни када се подели на размену са западом и са истоком - Титови економисти нису умели чак ни да "пресипају из шупљег у празно",схвати то већ једном амзо..
1) - Не разумем питање.
2) - Аха, савршено схватам, да причам са чудом од човека. Ето како си ми фино објаснио све. Нисам имао прилике да се на економском факултету разјасним о томе са професорима, па ће неки "грађанин" да ми објасни ратарске доскочице. Ајд испричај то неком зналцу, ако одмах не отвори кишобран - пљуни ме.
Уосталом Цхикот, ниси одговорио ни на једно питање до сада. Јел то треба да чуди?
Сад стварно одох са ове теме...