20-05-2015, 12:27 PM
Felix Пише:На том путу смета има само та историјска чињеница, непобитна истина да је наш неумрли Чича од почетка до краја био заклети демократа, западњак и анти-тоталитариста - све супротно од њих!Молим те, немој искористити лика Драже Михаиловића за форсирање прозападњаштва или неке друге савремене политичке приче. И ја то хоћу избегавати, колико ми је могуће.
Колико ја то могу ценити, ђенерал Михаиловић је био, као сви, човек свог времена. На његовом месту и ја бих био западни савезник, с обзиром да су у Немачкој био нацизам и у Русији комунизам. Међутим, и он је уочио и није волео да Енглези су се борили против Немаца преко последњег Србина и сам не можеш заобићи чињеницу, без обзира на разлозе који стоје иза тога, да су га западни Савезници издали.
Felix Пише:па сада ту истину треба испрати док не избледи мантричним понављањем болесне жалопојке о злехудој судбини српског народа кога "запад мрзи"Ако мислиш да запад жели добро Србији, ајде докажи!!
Запад ти је на свим могућим начинима доказио да те не воли, то јест да због политичке стратегије најчешће има друге интересе од Србије.