27-05-2015, 06:54 PM
(27-05-2015, 02:36 PM)Vlad Alekš Пише:(27-05-2015, 06:09 AM)Ројалист Пише:(27-05-2015, 12:30 AM)Брада Пише:(25-05-2015, 05:24 PM)Vlad Alekš Пише:Што се тиче самог чина рехабилитације тог историјског 14. маја 2015. године, слободно могу рећи да је то највеће лудило коме сам присуствовао у животу. Шешељ је дошао са својом камарилом да злоупотреби рехабилитацију у политичке сврхе. Њ.к.в. Александар Други Карађорђевић је дошао са силним обезбеђењем, сам, без породице. Са једне стране чланови Равногорског покрета, који мени, без увреде, личе на четнике из Булајићевих филмова (отрцана фраза), а са друге неки несрећници са Стаљином на мајицама и петокракама на челима. Све у свему, два изгубљена космоса један наспрам другог.
Нека је вечна слава ђенералу Михаиловићу!
Сјајно!![]()
Њ.К.В. Престолонаследник Александар Други Карађорђевић је дошао да подржи рехабилитацију краљевског Ђенерала и није се промовисао, а где сте били ви??? Да није био вриштали бисте овде, а сада вам смета и што је био?! РЂАВОМ ...ЦУ И ДЛАКЕ СМЕТАЈУ!!!
Не разумем да ли се обраћаш Бради или мени? Или обојици? Ја нигде нисам написао да се краљ промовисао. А није ни Брада. Нити сам написао игде да ми смета што је био. А није ни Брада. Да си пажљиво прочитао мој текст знао би да ја јесам био на рехабилитацији. Чини ми се да ти је потребно барем још једно читање, и то читање са разумевањем.
Право да вам кажем ја сам Александра Карађорђевића заборавио обрисати из навода, он ми је уопште небитан и блиједуњав ђе год и у вези чега год да се појављује