21-06-2015, 05:31 PM
(20-06-2015, 08:42 PM)Павле Пише:Svaka čast na javljanju, nego prozbori koju o podršci Aleksandru i Kaći da bi zaustavili spamovanje.(18-06-2015, 01:45 PM)Mekenzi Пише: pa tema koja ima 73 strane i preko 1000 postova, mora da ima toliki pregled, kao kada si spamovao na starom forumu temmu za Crnu Goru.
Ono, što je bitno neka se javi i jedan jedini akttivni forumaš kome je ova tema zaista interesanta i koji ima pozitivno mišljenje o bračnom paru.
Ako se nađe ja više neću ovde u ovoj temu ni reč reći napisati.
Јављам се.
Скини се човеку са грбаче.
Кад није могао да пише кукао си за њим као нарикача а сад га нападаш.
Drugo reč je ovde o spamovanju, a spamovanje je zabranjeno na bilo kom drugom forumu, ako jedan te isti član objavi najjmanje 3 posta za redom, Vladimir pobjavljuje po 150+ postova za redom.
Elem pošto si poštovalac lika i dela bračnog para, aktiviraj se malo u ovoj temi podrži Vladimira kada piše o Žizeli i ritopetskim trešnjama, Vidi kako SNS botovi rade, Vladimir je usamljeni kraljevski bot...
P.S. Kakava je nečija svest ja ne mogu da prokužim da si kraljevski BOT i da stotine, ali stotine postova koji su mahom njih 80% totalno nebitni kao što su ritopetske trešnje, Žizela itsl da objavljuje.
Kapiram ja da treba da se piše o aktivnosti bračnog para, ali neka to bude nešto konkretno kada kralj obiđe vojsku, sastane se sa nekim liderima itsl A NE BOTOVSKO PRENŠENJE VESTI.
A ne da čitam dal je kaća jela kebab ili neke rakove, dal je Aleksandar išao u wc tad i tad, malo ubija...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.