22-06-2015, 09:41 PM
Не бих рекао да је "српски"!
Мишина, "интелектуалац" који сматра да све зна, и очекује да се Црква клања пред
његовим гордим "непогрешивим" тумачењем историје.
Слушао сам га једно како тврди да Патријарх Варнава није отрован, јер као то нема у архивама.
Као да ће неко да заблележи коме је и кад наредио да отрује Патријарха.
Игром случаја слушао сам сведочење о том догађају човека који је о томе директно дознао
од једног "преживелог" ђакона, (остао у цркви), јер је онај други ишао у пратњи Патријарха и послужили су их обојицу сармом.
Ђакон се први отровао, од болова истрчао из Патријаршије чак до Бранковог моста и одатле је скочио у реку.
Паријарх је боловао , мислим, четири дана и упокојио се. Његова рођена браћа који су дошли да га
обиђу такође су умрли за неколико дана.
А "интелектуслац" Мишина тврди да је Патријарх умро од тумора (или јетре) заборавих, као да се од тога умире за четири дана,
а браћа случајно умрли од туге ваљда. Шта `ш!
Интелигентан човек, али ограничен својом надменошћу,
као и сви твоји КПЈ "интелектуалци" Милоје, Мики П. Жарко, Владе...
Мишина, "интелектуалац" који сматра да све зна, и очекује да се Црква клања пред
његовим гордим "непогрешивим" тумачењем историје.
Слушао сам га једно како тврди да Патријарх Варнава није отрован, јер као то нема у архивама.
Као да ће неко да заблележи коме је и кад наредио да отрује Патријарха.
Игром случаја слушао сам сведочење о том догађају човека који је о томе директно дознао
од једног "преживелог" ђакона, (остао у цркви), јер је онај други ишао у пратњи Патријарха и послужили су их обојицу сармом.
Ђакон се први отровао, од болова истрчао из Патријаршије чак до Бранковог моста и одатле је скочио у реку.
Паријарх је боловао , мислим, четири дана и упокојио се. Његова рођена браћа који су дошли да га
обиђу такође су умрли за неколико дана.
А "интелектуслац" Мишина тврди да је Патријарх умро од тумора (или јетре) заборавих, као да се од тога умире за четири дана,
а браћа случајно умрли од туге ваљда. Шта `ш!
Интелигентан човек, али ограничен својом надменошћу,
као и сви твоји КПЈ "интелектуалци" Милоје, Мики П. Жарко, Владе...