27-06-2015, 02:41 PM
Вечерас сам у Белом Двору приредио традиционални пријем за 600 најбољих матураната из Србије и Републике Српске уз помоћ наших пријатеља из Eurobank Srbija. Матурантима сам од срца честитао на великом успеху и пожелео им да наставе да буду најбољи јер су они будућност Србије и Републике Српске. Ми смо поносни на њих, а они требају бити поносни на знање које су до сада стекли и да свој рад и таленат ставе у службу Отаџбине.
Велико ми је задовољство да су вечерас са нама били и гостима се обратили и Њ.Е. г-дин Дане Малешевић, министар просвете и културе у Влади Републике Српске, академик Матија Бећковић, члан Крунског савете, г-дин Душан Михаиловић, члан ИО Еуробанке Србија и г-дин Иван Ивановић, познати телевизијски аутор.
ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР КАРАЂОРЂЕВИЋ, ЗВАНИЧНА ФЕЈСБУК СТРАНА
Велико ми је задовољство да су вечерас са нама били и гостима се обратили и Њ.Е. г-дин Дане Малешевић, министар просвете и културе у Влади Републике Српске, академик Матија Бећковић, члан Крунског савете, г-дин Душан Михаиловић, члан ИО Еуробанке Србија и г-дин Иван Ивановић, познати телевизијски аутор.
ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР КАРАЂОРЂЕВИЋ, ЗВАНИЧНА ФЕЈСБУК СТРАНА
![[Слика: 6LzSCUJ.gif]](http://i.imgur.com/6LzSCUJ.gif)
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞