25-07-2015, 01:56 AM
(19-07-2015, 08:47 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Ама нека сутим памфлетима мој Владимире, него покажи ти нами БАР ЈЕДНУ ФОТКУ ђе Димитрије Љотић, по вашој про-енглеској пропаганди ултра германофил (који није знао њемачки), ПОЗДРАВЉА СЛИКУ ОНКЛ-АДИЈА ОВАКО ОДУШЕВЉЕНО КАО ЕНГЛЕСКА КРАЉИЦА И КРАЉЕВСКА ФАМИЛИЈА!
Ми нађосмо фотку ђе од свих виђених Срба ЈЕДИНО МИЛАН СТОЈАДИНОВИЋ (иначе кутњи пријатељ Анте Павелића), тако ватрено поздравља!
ПС
Иначе од дискута на овом форуму највећи поштовалац Милана Стојадиновића јесте наш форумски Родоверац и обожавалац фалусних идола и караконџула, не да га именујемо сам ће се јави!
Паметном доста!
Твоја пропаганда је НАЦИОНАЛ-СОЦИЈАЛИСТИЧКА, ДРУЖЕ ПРОСВЕТАРУ!!!
Остави се ти енглеског Двора, далеко си од њега светлосним миленијумима, дај ти нама неку фотографију где Династија Карађорђевић поздравља нацистички!!!
А да су љотани први почели да користе термин "ДРУЖЕ" ДА ЛИ И ТО НЕГИРАШ???
Читам ја и "Искру" и видим да су велики монархисти и ројалисти, па се чудим твом левом скретању и хушкању против ЛЕГАЛНОГ И ЛЕГИТИМНОГ ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКА, кога и љотићевска "Искра" признаје?!
![[Слика: 6LzSCUJ.gif]](http://i.imgur.com/6LzSCUJ.gif)
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞