17-09-2015, 07:09 AM
(16-09-2015, 06:25 PM)Милослав Самарџић Пише: Да, тај устав из 1952. јесте био фашистички. После је тај фашистички дом замењен Већем република и покрајина''.
Ne znam, period Titoizma i Titove Jugoslavije mi je potpuno neinteresantan. O njemu saznajem posredno, preko autora koje i inače čitam. Oni si oktroisali još dva ustava nakon ovog pomenutog - 1963. i 1974. To je vreme eksperimenata, iz koga se ništa ne može korisno naučiti.
(16-09-2015, 08:18 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Гос'н Самарџићу ви предлажете да се ДВЕРИ инспиришу искуством и политиком Републиканске странке у Чемерици са образложењем да иста дуго трајише!
Па наравно да дуго трају и једна и друга странка кад Лихварска Хидра тако жели!
Једни МАГАРАЦ а други СЛОН, па се смењују а за трећега места нема!
Међутим!
На помолу је права РЕВОЛУЦИЈА у редовима баш тих Републиканаца!
Наиме, Доналд Трамп, ВОДЕЋИ РЕПУБЛИКАНСКИ КАНДИДАТ, је номад изјавио ДА СУ СВИ АМЕРИЧКИ ПРЕДСЕДНИЦИ ДОСАД САМО МАРИОНЕТЕ НА КОНЦИМА,
Л У Т К Е
И ДА КОНЦЕ НА ТИМ ЛУТКАМА ВУКУ ЛИХВАРИ КОЈИ ФИНАНСИРАЈУ ИЗБОРНЕ КАМПАЊЕ!
То се ни један Председнички кандидат досад није усудио да тако отворено изјави!
И шта се догодило?
Па Трампу после тога РЕЈТИНГ РАСТЕ И ПРОБИЈА ПЛАФОН!
Са Демократске стране и најдрчнији критичари Трампа ИЗЈАВЉУЈУ ТО ИСТО!, то јест да је Чемерика дубоко корумпирана од стране интереса у сенци!
И још нешта:
ПО НАЈНОВИЈИМ ИСТРАЖИВАЊИМА 43% РЕПУБЛИКАНАЦА ПОДРЖАЛО БИ ПРЕУЗИМАЊЕ ВЛАСТИ У ЧЕМЕРИЦИ ПУТЕМ
П У Ч А,
ВОЈНОГ УДАРА!
Ето на пример, ђе се слажемо, наиме МИ подржавамо да се искуства и поруке тијех 43% од Републиканске странке у Чемерици примене и унас!
ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ, ЂАВО ЈЕ ОДНЕО ШАЛУ, ВРЕМЕНИ ЊЕТ!!!
И на крају:
Дај бре људи, данас је интернет ипак већини доступан, иако Др. Драган Петровић тврди да у Србији 80% људи не зна ни да упали компјутер, ну са мало знања хибридног језика званог Бејзик Инглиш, може свако у Србији да прати на Ју-Тујубу шта се 'вамо догађа, ман'те се "демократских традиција" из прошлога века!
Паметном доста!
Čovek kao što je Donald Tramp je mogao da se pojavi samo u Republikanskoj stranci. Eto, o tome i mi pričamo.

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!