14-11-2015, 01:01 PM
Опет ћемо имати исту расправу на тему. Можда су напади на Париз оправдани политиком али немојте заборавити да кад нестане мета у Лондону и Паризу наћи ће их у Београду и Бањалуци...ако немо подржавамо исламистичке терористичке нападе (под предпоставком да су их они сами организовали) та мечка ће закуцати на наша врата. Кад тад.
Зашто ми морамо бити као ти Французи и Американци?
Ја не подржавам исламизацију Европе и сматрам да се требамо сви борити свим средствима против ове пошасти која убија невине. Они нису плакали над нашим жртвама, тачно, али зато смо ми малени овако и већи од њих. Ако они нису видели шта се спрема, ми видимо.
Велики је проблем у политици, пропаганди и мишљењу обичног народа. Мислите ли да неко кад гледа нашу политику зна које је мишљење народа у Србији? Не зна. Знате ли ви шта желе Французи?
Људи се полако буде и трљају очи.
Зашто ми морамо бити као ти Французи и Американци?
Ја не подржавам исламизацију Европе и сматрам да се требамо сви борити свим средствима против ове пошасти која убија невине. Они нису плакали над нашим жртвама, тачно, али зато смо ми малени овако и већи од њих. Ако они нису видели шта се спрема, ми видимо.
Велики је проблем у политици, пропаганди и мишљењу обичног народа. Мислите ли да неко кад гледа нашу политику зна које је мишљење народа у Србији? Не зна. Знате ли ви шта желе Французи?
Људи се полако буде и трљају очи.