14-11-2015, 07:11 PM
(14-11-2015, 12:57 PM)Mekenzi Пише: [quote='регул' pid='47614' dateline='1447496465']
Seti se koje srpskoj vojsci pritekao u pomoć posle albanske golgote.
Sutra ovako može da se desi u Sava Centru ili Knezu i šta onda.
Islamski terorizam je zlo.
Јесте да је ИСИС зло и ја се ту слажем апсолутно али се не слажем са констатацијео ко је србској војсци притекао у помоћ итд . Ти французи су нам притекли у помоћ захваљујући пре свега Николају Романову који је запретио свима да ће потписати сепаратни мир са Немцима и Аустријанцима у колико се не помогне Србији ! Зато су курве и притрчале у помоћ нама . А 1999 године зашто нам нису помогли него су нас заједно са Америком , Немачком и Енглеском бомбардовали и побили толико недужног становништва , а цели свет је болео к.рац за нас !
Немојте мислити да сам ја срећан због свега што се десило у Француској нажалост недужан народ страда , али зашто не ударе по председништима Француске и побију све оне који су криви за ситуацију по Сирији и осталим кризним жариштима ?
Сада ће опет неко рећи да је то оправдано по народу ударити јел и у Сирији страда обичан народ а не политичари . На крај крајева , зашто Обами , Оланду , Меркеловој и осталима смета и Башар па на крају им је сметао и Слободан Милошевић , Садам Хусеин , Моамер Гадафи , зашто кад њихов народ га је изабрао и крај . Немогу другачије да владају целим Светом па руши све по реду прво са алкаидом па у новије време са ИСИСОМ ! Треба злотвору стати под врат .
``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]