15-11-2015, 03:52 AM
Одавно сам, тј. од почетка на овом форуму, додуше мењао сам никнејмове због личних увреда од стране појединих чланова форума и да заварам траг политичкој полицији, али је увек објављиван мој прави идентитет, неко из администрације тачно види моју ИП адресу, те преко других никнејмова и објављује да сам то ја, Владимир Петровић.
Радио сам волонтерски и као модератор на насловној страници Вести на овом сајту и захваљујем се на поверењу брату Милославу Самарџићу. Одатле ми је, вероватно, остала и навика да преносим вести на овом сајту, па су Регул, Павле и неки други подло оптужили да сам бот, копи пејст итд.
Нећу неко време ни писати, ни читати форум Погледа, надам се да ће и администратори (који одају неким члановима моје право име, кога се ја не стидим) и чланови форума бити срећни.
ЖИВЕЛА КРАЉЕВИНА СРБИЈА!!!
ЖИВЕО КРАЉ АЛЕКСАНДАР ДРУГИ КАРАЂОРЂЕВИЋ!!!
Радио сам волонтерски и као модератор на насловној страници Вести на овом сајту и захваљујем се на поверењу брату Милославу Самарџићу. Одатле ми је, вероватно, остала и навика да преносим вести на овом сајту, па су Регул, Павле и неки други подло оптужили да сам бот, копи пејст итд.
Нећу неко време ни писати, ни читати форум Погледа, надам се да ће и администратори (који одају неким члановима моје право име, кога се ја не стидим) и чланови форума бити срећни.
ЖИВЕЛА КРАЉЕВИНА СРБИЈА!!!
ЖИВЕО КРАЉ АЛЕКСАНДАР ДРУГИ КАРАЂОРЂЕВИЋ!!!
![[Слика: 6LzSCUJ.gif]](http://i.imgur.com/6LzSCUJ.gif)
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞