16-11-2015, 04:10 PM
Kako mrzim kad k*njate o moralu kako su oni otpadnici a mi neka hristova deca.
Pa jarane koliko si popio piva, cigara, koliko si puta opsovao nekog, možda i prebio.
Koliko si puta bio na hercegovačkim večerima gde neki tip arlauče gde bubnji u ušima u mikrofon dok polupijana masa skače po stolovima ili dođe do tučnjave i pučina ne zna od rakoje gde se nalazi. Gde se krka krmetina i ostale bahanalije
I ti sa kao našao da morališeš.
Koj k*rac sad su oni kao nevernici i otpadnici koji su nevini izginuli na koncertu, a mi smo tj. ti neke moralne gromade, božja deca...
Čekaj jer su i otpadnici oni Rusi što su išli onomad u ono pozorište na operu kada su ih pobili ko zečeve.
Jesu li i ti Rusi u Moskvi otpadnici i nevernici?
Civili su pobijeni, ljudi u kafićima, oko stadiona i koncertnoj dvorani.
Alo!
Pa jarane koliko si popio piva, cigara, koliko si puta opsovao nekog, možda i prebio.
Koliko si puta bio na hercegovačkim večerima gde neki tip arlauče gde bubnji u ušima u mikrofon dok polupijana masa skače po stolovima ili dođe do tučnjave i pučina ne zna od rakoje gde se nalazi. Gde se krka krmetina i ostale bahanalije
I ti sa kao našao da morališeš.
Koj k*rac sad su oni kao nevernici i otpadnici koji su nevini izginuli na koncertu, a mi smo tj. ti neke moralne gromade, božja deca...
Čekaj jer su i otpadnici oni Rusi što su išli onomad u ono pozorište na operu kada su ih pobili ko zečeve.
Jesu li i ti Rusi u Moskvi otpadnici i nevernici?
Civili su pobijeni, ljudi u kafićima, oko stadiona i koncertnoj dvorani.
Alo!
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.