07-02-2016, 04:40 PM
(03-02-2016, 02:22 PM)смедерево Пише: А ти ћеш опет да гласаш за жути картел!
Za sada za nikog ne glasam.
Međutim!
Ako Natasu Vuckovic stave za nosioca liste, onda mozda i glasam za njih. Jel je zena obrazovana, nema mrlju u karijeri.
---------------------------------------------------------------------
Mene zanima gde nestadoše Koštučinih 750 hiljada nacionalista koji su palili i luapli ambasade, izloge, tukli pedere, vikali "Kosovo je srce Srbije" gde nestadoše milion i dvesta hiljada radikala, koji su zarili i palili Srbijom gde su vikali da neće dati kosovo ni zašta, da će se okrenuti protiv zapada...
Srce mi se slama kad vidim da su okoreli nacionalisti prešli u SNS i postali pacifisti i deca cveća, pevaju Odu radosti, Give peace the chance, kite se zastavom eu zalažu se za polnu ravnopravnost, evropske integracije, normalizaciju odnosa sa Prištinom...
Kad vidim heroja novinara Drecuna kako se zalaže za odnose sa Prištinom, Martinovića nekada okorelog nacionalistu, Đuku sa srpskinacionalista forma gde je imao nick "NACIONALISTA" tuga me uhvati..
Sad za koga glasati? Kad su stranke desnice spale na kombi stranke...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.