28-02-2016, 05:56 PM
То што сам га пренео не мора аутоматски да значи да се слажем са њиме, већ ми смета што ставови појединих слојева друштва немају никаквог медијског простора, а поготову на јавном сервису свих грађана РТС и РТВ. Преносим га зато што је ово један од ретких слободних и демократских форума, где ни један текст неће бити обрисан или цензурисан, без обзира на политички став, уколико буде у складу са основним цивилизацијским нормама, а оснивач форума, нормално, не одговара за изношење ставова посетилаца форума. Понављам, против сам насиља и у политици и у свакодневном животу. Дакле, не слажем се са текстом госп. Николе Влаховића, али га преносим, јер има доста оних који га подржавају и не могу га видети у осталим медијима.
Сматрам да је Србија сита револуција и да се власт ваља формирати на основу изборних резултата, после фер и поштених, демократских избора за Скупштину и остале функције.
Такође, подржавам право становника Србије да траже референдумско изјашњавање о појединим крупним питањима, као што су на пр. евроатлантске интеграције или облик државног уређења!!!
Сматрам да је Србија сита револуција и да се власт ваља формирати на основу изборних резултата, после фер и поштених, демократских избора за Скупштину и остале функције.
Такође, подржавам право становника Србије да траже референдумско изјашњавање о појединим крупним питањима, као што су на пр. евроатлантске интеграције или облик државног уређења!!!
![[Слика: 6LzSCUJ.gif]](http://i.imgur.com/6LzSCUJ.gif)
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞