24-11-2013, 11:55 PM
Почео гледати на Српској, у једном тренутку сморен, почнем да шалтам, на крају вратим на РТС, тачно на дио када сам пребацио Српску - ваљда касније почела сераија на РТС-у...
То је најзнајчајније што се одиграло док је трајала серија.
Имам осјећај да је снимао серију о Калабићу он би правио десет уводних епизода како му отац дегенечи зеленаше по Црној Гори.
Самарџићу,
па имаш оно зомбирање око здравствене заштите, онда око федералног пореза, око оног гласања када је Буш изгубио, а они на фору електорског гласања њега поставе... имаш мали милион ствари, али ми нисмо у току.
Стоји да код њих медији код извјештавања неважних ствари имају жестоку аутономију, али по свим битним стварима су униформисани.
Та демократија је чист тоталитаризам.
То је најзнајчајније што се одиграло док је трајала серија.
Имам осјећај да је снимао серију о Калабићу он би правио десет уводних епизода како му отац дегенечи зеленаше по Црној Гори.
Самарџићу,
па имаш оно зомбирање око здравствене заштите, онда око федералног пореза, око оног гласања када је Буш изгубио, а они на фору електорског гласања њега поставе... имаш мали милион ствари, али ми нисмо у току.
Стоји да код њих медији код извјештавања неважних ствари имају жестоку аутономију, али по свим битним стварима су униформисани.
Та демократија је чист тоталитаризам.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.