23-05-2016, 06:51 PM
(23-05-2016, 03:45 PM)Mekenzi Пише: Nego nas ođe kad smo već kod multikultralnosti i poštovanju nacionalnih manjina, zanima sledeće:
Šta će se dešavati sa muslimanima iz Sandžaka i albanaca sa juga i njihovim verskima objektima u Autokratiji.
Hvala na odgovoru.
Пааа што се тога тиче ми би следили, и побољшали и усавршили, систем који се спроводи усред цивилизоване Еуропе, рецимо у Швајцарској, па ка'е:
http://www.nytimes.com/2009/11/30/world/....html?_r=0
Шта има туна, немој данас, немој сутра....
А и наша народна поезија вели:
ДРУМОВИ ЋЕ ПОЖЕЉЕТ ТУРАКА, АЛ'ТУРАКА НИЂЕ БИТИ НЕЋЕ!
Ту се ми рецимо не слажемо са доктрином Великог Војвода Воје Шешеља који булазни о неким Србима Православним, Србима муслиманима, Србима кримокатолицима и Србима атеистима!
Међутим!
Ми се залажемо за
ШЕШЕЉИЗАЦИЈУ СРБИЈЕ,
ОДМАХ,
САДА,
ТУ!!!
А послен, кад МИ дођемо навлас'биће на реду
СРБИЗАЦИЈА ШЕШЕЉИЗАЦИЈЕ!
Шта има ту да се лажемо више!
И да додамо, нико неће да прогања и тлачи иноверне у будушчем Соједињеном Војно-Крајишком Краљевству Србском, АМА НАОРУЖАЊЕ НЕМА ДА ИМАЈУ!
Основна грешка две претходне Југославије јесте што је непријатељу дата могућност да поседује не само наоружање него и командне чинове у Војсци!
ТОГА УНАС НЕЋЕ БИТИ И....МИРНА БАЧКА, СРЕМ, БАНАТ и све тамо....
СВЕ ОД ВАРНЕ ПА ДО СЕГЕДИНА, БИЋЕ, БИЋЕ, СРБСКА ЦАРЕВИНА, каже лепо народна песма!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!