23-05-2016, 08:48 PM
(23-05-2016, 06:51 PM)ПРОСВЕТАР Пише:(23-05-2016, 03:45 PM)Mekenzi Пише: Nego nas ođe kad smo već kod multikultralnosti i poštovanju nacionalnih manjina, zanima sledeće:
Šta će se dešavati sa muslimanima iz Sandžaka i albanaca sa juga i njihovim verskima objektima u Autokratiji.
Hvala na odgovoru.
Пааа што се тога тиче ми би следили, и побољшали и усавршили, систем који се спроводи усред цивилизоване Еуропе, рецимо у Швајцарској, па ка'е:
http://www.nytimes.com/2009/11/30/world/....html?_r=0
Шта има туна, немој данас, немој сутра....
А и наша народна поезија вели:
ДРУМОВИ ЋЕ ПОЖЕЉЕТ ТУРАКА, АЛ'ТУРАКА НИЂЕ БИТИ НЕЋЕ!
Ту се ми рецимо не слажемо са доктрином Великог Војвода Воје Шешеља који булазни о неким Србима Православним, Србима муслиманима, Србима кримокатолицима и Србима атеистима!
Међутим!
Ми се залажемо за
ШЕШЕЉИЗАЦИЈУ СРБИЈЕ,
ОДМАХ,
САДА,
ТУ!!!
А послен, кад МИ дођемо навлас'биће на реду
СРБИЗАЦИЈА ШЕШЕЉИЗАЦИЈЕ!
Шта има ту да се лажемо више!
И да додамо, нико неће да прогања и тлачи иноверне у будушчем Соједињеном Војно-Крајишком Краљевству Србском, АМА НАОРУЖАЊЕ НЕМА ДА ИМАЈУ!
Основна грешка две претходне Југославије јесте што је непријатељу дата могућност да поседује не само наоружање него и командне чинове у Војсци!
ТОГА УНАС НЕЋЕ БИТИ И....МИРНА БАЧКА, СРЕМ, БАНАТ и све тамо....
СВЕ ОД ВАРНЕ ПА ДО СЕГЕДИНА, БИЋЕ, БИЋЕ, СРБСКА ЦАРЕВИНА, каже лепо народна песма!
Нами нас занима да ли под шешељизацију Србије госн Просветар подразумевате колонизацију Шешеља (множина) из Рватске у ову нашу Србију или у Канаду,која је врло згодна да се шешељизује или можда квебекизује?