18-06-2016, 04:06 AM
(14-06-2016, 05:16 PM)Mekenzi Пише:(14-06-2016, 05:04 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Па каже:
Цитат:Мене као председника владе, нико док сам на том месту, ни док сам жив, нико неће да третира као отирач....
Уха...сетих се оне песмице док смо још живели тамо у СФР Шугославији Јоже Амброзија, па каже:
САМО-УПРАВЉАЧ НИЈЕ ОТИРАЧ, диду-лиду-диду-ли...
Uteče zbog pesme da bi živio, radio i stekao penziju na trulom zapadu sa pekinezima, čamugama, pederima, i tako tim "normalnim" svetom..
Није због песме црни Кизо, ми смо ође убјежали во времја оно кад је Амброзије још био живахан и са обе ноге се ритао, док си ти, судећи по озбиљности твојих прилога ође, у то време био не у пеленама, него тек у плановима за будућност твог ћаће!
Друго, ми рекосмо ође, једном и више пута, да је жив човек и Србин безбеднији у Трбуху Сотоне илити Аждахе, но пред чељустима јој из којијех ватра лиже!
Ође педери промарширају својим улицама и нико на то не обраћа пажњу док ће тамо да вас ћерају да се изјашњавате јавно шта о томе мислите, ДА СЕ "ОДРЕДИТЕ", као у време Амброзија, и то ће ви бидне лакмус-папир за запослење, кредите итд....
Зато,из ове перспективе, ми предлажемо
П У Ч,
ВОЈНИ УДАР тамо, док је још време јер Трули Запад милости нема нити ће имати!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!