11-07-2016, 06:02 PM
Exit je muzičiki festival, koji je za 5 dana okupio sve ukupno okupio preko pola meleona stanovnika.
Nek je svako ostavio po 150 kanađana pa ti vidi šta to znači ekonomski za grad Novi Sad, ljude koji su izdavali sobe, stanove, aprtmane, šta znači zsa hotele. hostele, restorane, prodavnice itd...
Nešto se ne buniš protiv VELD festivala u Torontu, tamo ti đeca ispred nosa ordiniraju sa ekstazijem...
Nego,
Miroljuba sam jedno vreme intenzivno pratio i shvatio sam da je neopevana budala, prevarant i manipulator.
Kod njega ni P od Pravoslavlja.
On drži predavanja ko adventisti, baptisti, jehovini svedoci,protestanti itd.
Ne prizanje ikone, slave, srpske crkve, zvaničnu medicinu itd...
Kaže da se lečimo biljčicima i travama.
Ja mislio ti ozbiljan č'ek a ti citiraš Miroljuba oprevaranta.
Kuku nama...
Nek je svako ostavio po 150 kanađana pa ti vidi šta to znači ekonomski za grad Novi Sad, ljude koji su izdavali sobe, stanove, aprtmane, šta znači zsa hotele. hostele, restorane, prodavnice itd...
Nešto se ne buniš protiv VELD festivala u Torontu, tamo ti đeca ispred nosa ordiniraju sa ekstazijem...
Nego,
Miroljuba sam jedno vreme intenzivno pratio i shvatio sam da je neopevana budala, prevarant i manipulator.
Kod njega ni P od Pravoslavlja.
On drži predavanja ko adventisti, baptisti, jehovini svedoci,protestanti itd.
Ne prizanje ikone, slave, srpske crkve, zvaničnu medicinu itd...
Kaže da se lečimo biljčicima i travama.
Ja mislio ti ozbiljan č'ek a ti citiraš Miroljuba oprevaranta.
Kuku nama...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.