17-07-2016, 02:03 AM
Мајк Пенс је у свом поздравном говору дословце рекао:
ЈА САМ ХРИШЋАНИН, КОНЗЕРВАТИВАЦ И РЕПУБЛИКАНАЦ....
Па је потом додао:
....ТИМ РЕДОМ !!!
Кога мрзи нек скочи одмах на 35 па даље!
Ауууу....ово није давно виђено на политкоректном Трулежном Западу!
ДА ЈЕ ОВО ИЗЈАВИО КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ГРАДА ВРШЦА ОДМА'БИ СЕ ДИГЛА КУКА И МОТИКА ЖУТИХ, ЖУЋКАСТИХ И ЦРВЕНИХ, А СА НАШИМ КИЗОМ И КРМАНДОМ ЧВАРКОМ (из партизанске породице) НА ЧЕЛУ!
КАКО БРЕ, НЕ МОЖЕ ТО, МИ СМО МУЛТИКУЛТУРНА СРЕДИНА....заграјали би они углас!
'Номад су оног поштеног човека Фајгеља ставили на топлог зеца јер је забранио ЈЕДНУ слику на некој изложби у Новом Саду, којом се отворено вређа Господ наш и Вера наша!
Све у свему ово је преломни тренутак па и ми, последњи Срби, шака сиромаха, верујемо да ће и на упражњени Трон Србски ускоро сести ХРИШЋАНСКИ, ПРАВОСЛАВНИ, СРБСКИ МОНАРХ!
ТИМ РЕДОМ!
ВЈЕРУЈУ!
ЈА САМ ХРИШЋАНИН, КОНЗЕРВАТИВАЦ И РЕПУБЛИКАНАЦ....
Па је потом додао:
....ТИМ РЕДОМ !!!
Кога мрзи нек скочи одмах на 35 па даље!
Ауууу....ово није давно виђено на политкоректном Трулежном Западу!
ДА ЈЕ ОВО ИЗЈАВИО КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА ГРАДА ВРШЦА ОДМА'БИ СЕ ДИГЛА КУКА И МОТИКА ЖУТИХ, ЖУЋКАСТИХ И ЦРВЕНИХ, А СА НАШИМ КИЗОМ И КРМАНДОМ ЧВАРКОМ (из партизанске породице) НА ЧЕЛУ!
КАКО БРЕ, НЕ МОЖЕ ТО, МИ СМО МУЛТИКУЛТУРНА СРЕДИНА....заграјали би они углас!
'Номад су оног поштеног човека Фајгеља ставили на топлог зеца јер је забранио ЈЕДНУ слику на некој изложби у Новом Саду, којом се отворено вређа Господ наш и Вера наша!
Све у свему ово је преломни тренутак па и ми, последњи Срби, шака сиромаха, верујемо да ће и на упражњени Трон Србски ускоро сести ХРИШЋАНСКИ, ПРАВОСЛАВНИ, СРБСКИ МОНАРХ!
ТИМ РЕДОМ!
ВЈЕРУЈУ!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!