26-07-2016, 11:53 PM
(26-07-2016, 11:43 PM)мунгос Пише:Навешћу колико хоћеш(већ пише горе)!(26-07-2016, 06:07 AM)luka.luke Пише: Ово си вјероватно у праву. За краљевину не знам, али за СФРЈ сам сигуран. Званично је као БиХ била и Српска и Хрватска и Муслиманска, али је све чињено да она буде муслимански ентитет.
Вјерујем да у Србији до 1992.године пола становништва (Срба) није знало да у БиХ уопште живе Срби.
Све што се дешавало у СФРЈОТУ само је наставак онога од прије из прве "Југославије". Да не вадим цитате из књига саде. Срби су били у к. након 20 година прве "југославије", зато се све оно и десило 1941-1945.
"југославија" је спремила српске душмане да тамане Србе а Србе разоружала и распаметила и припремила их да буду овце за покоље (што никад прије у историји није се десило, чак ни за најгорег турскога земана).
(26-07-2016, 11:07 PM)ЈУГОСЛОВЕНСТВОјеНајвећеЗЛО Пише: Ништа се нисам налупао !
Ја то нисам написао већ ову СТОПОСТОТНУ ИСТИНУ:
Након одласка Турака главни организатор свих српских трагедија у задњих 150 година су били Њемци и Ватикан(вијечити хушкач Хрвата против Срба).
Ти немаш појма о чему пишеш ! Писати о доброј Аустроугарској је као писати о добродушности Хитлера .
Нема то везе са истином. Срби су два пута улазили у специјалне односе са Ватиканом (конкордати), први пут у К. Србији а други пут у К. Југославији. Срби сами су то изгласали. На примјер, за Конкордат са Ватиканом 1937. гласали су Срби и Словенци, а Мачек и Хрвати су били против.
Кнежевина и Краљевина Србија је била у далеко бољим и приснијим односима са Аустријом него са Русима, на примјер. Ех, чак је и ратовала за Њемце (напали Бугаре 1885. године за рачун Њемаца).
Које су то трагедије у задњи 150 година у којима су Њемци и Ватикан "хушкали Хрвате на Србе"? Дај реци бар једну.
И како то само Хрвате? Зашто не Талијане, Словенце, Мађаре, Њемце, Чехе, Словаке, Пољаке итд.?
Од 1918. до 1941.Хрвати нису починили геноцид .Зашто ? Јер нису могли.
1941.након доласка Њемаца и њиховог разоружавања војске Краљевине Југославије ,Хрвати и хрватско цвијеће(муслимани), крећу са геноцидом над Србима,јеврејима,Ромима.