03-08-2016, 04:41 PM
(03-08-2016, 04:22 PM)Mekenzi Пише:(03-08-2016, 09:06 AM)sremski vuk Пише: valjda jugoslovenske dinastije karadjordjevic
Ne vredi sremski vuče objašnjavati..
Ovde imaš papagaje koje Aleksandar da non stop istu priču ponavljaju.
To ti je isto ko ne vladine organizacije tipa žene u crnom i tako te koje non stop ponavljaju ko papagaji Srebrenica, zločin, zločin, srebrenica tako i ovi kralj, pa kralj...
Ja sam ovde dokazao da je ovaj Aleksandar N E L E G I T I M A N
Evo kako:
Ovde sam dokazao da je kralj abdicirao.
Da nikakve priznate yugoslovenske sobe nije bilo na rođenju. Više zvaničnih britanskih dokumenata to dokazuju.
Da je kralj kršten u katoličkoj katedrali i da su kumovi bili katolici.
Niti jedan pravoslavni pop ne krsti u katoličkoj katedrali po pravoslavnim običajima.
Dokazano je da je imao tajno britansko državljanstvo kako bi otvarao firme po britaniji i americi.
Dokazano je i to da je član prozapadnih tajnih društava pre svega masona, i malteških vitezova. (više puta odlikovan).
Blizak je bilderberška grupa i trijaterali.
To se može zaključiti po "humanitarnom radu".
Dokazano je i to da su jako bliksi Dinkićevi ljudi našli uhlebljenje u krunskom savetu.
Dokazano je i to da Karadjordjevići neće da kažu čime se bave, ko ih finansira, koje kompanije imaju, gde plaćaju poreze itd...
Dokazano je i to da mu đeca nemaju srpsko državljanstvu...
i svašta još vezano da on ne moze na tron.
Srbija nema kralja, nažalost...
ma dzabe mu i da je rodjen u beogradu a ne u jugoslovenskoj sobi . pa sve i da je krunisan nebi bio kralj jer je srbija po ustavu republika i ako ne drugo ono treba ga zvanicno opomenuti da je podrivanje ustavnog poredka republike srbije kaznjivo delo .
neznam kakvo tajno britansko drzavljanstvo spominjete ako je tamo rodjen i ako je oficir ne vojnik oficir njihove vojske razume se da je osim drzavljanstvom za britaniju vezan i zakletvom njenom velicanstvu kraljici britanije drkcije nebi mogao biti njihov oficir .
jos bi dodao da na srecu srbija nema kralje trend u svetu u zadnjih 200 godina je da se ruse monarhije i prave republike narod hoce da bira ko ce kako ce i dokle ce da vlada nad njim to je istorijsko da kazemo civilizacijsko dostignuce i nijed narod se toga nije odrekao pa nece ni nas srpski