09-08-2016, 06:23 PM
(09-08-2016, 05:29 AM)ПРОСВЕТАР Пише: Себи убраду:
Не чудимо се овом Капетану нити Кизи и још понеком, један је титовац и комуна а други жута материјалистичка варијанта истог, као и већина Новосрба у латиничарској и унијатској Новосрбијици (а са изузетком од оније 4,5% Срба, шаке сиромаха), но се чудимо Јеремији који је, судећи по већини коментара, честит Србин и домаћин!
Ну шта'ш....Новосрбијица је земља 300 чуда!
Брате Просветару,
Постоји један видео клип са мог гостовања на данској ТВ (други програм) 1992-ге, када сам изговорио у камеру: "Милошевића бих обесио, не због национализма већ зато што не иде до краја"...
Наравно, тада нисам знао ко је прави господар Србије а самим тим и Милошевићевог живота...
Као и данас биле су и онда стране службе. Нажалост, све се чинило да је бивша ОЗНА - УДБА, односно, ДБ господар живота и смрти у СР Југославији, што није било тачно. Поменута служба била је само продужена рука ЦИА, БНД и осталих служби англосаксонаца.
Милошевић је платио своју наивност животом, док разно-разна стокупљевина која се куне у србство, демократију и права свих (зачудо, не Срба), ево и данас дан ведри и облачи Србијицом.
Не знам, дали је добро или лоше што знам по нешто, али ето, ја пишем оно што већина или не зна или намерно прећуткује.