02-12-2013, 07:36 PM
Ово Искрено писмо Луке Локоа је изузетно важно по многим питањима, али морам укратко.
Не, баш како сам написао: Дража се као Лојалан и Легитиман Србин борио против ОКУПАЦИЈЕ, дакле Војничким средствима, а политика му је била у складу са тиме:
- Нема политике у ЈВУО!
- Пуна ЈВУО свакаквих политичких припадника.
- Пуна ЈВУО (бар широм отворена врата) за све Нације.
Да не кажем, да сам СИГУРАН да би се Дража борио за БИЛО какав предратни систем, а против окупације.
Огромна заблуда.
Народ НИКАДА у демократији не бира своју вољу (јер је и нема, нити је може јасно имати...). Народ само ПОТВРЂУЈЕ вољу скривене мафије, која у свакој демократији влада (без обзира на тип).
У "правим" демократијама, та скривена мафија је рецимо: масонство, ционисти...
Док у осталим демократијама (где исто има вишестраначких избора...) та мафија може чак бити и позитивна.
И где је ту Слобода?
НЕМА ЈЕ.
То је ИЛУЗИЈА и ОПСЕНА - ЛАЖ демократије.
Неки Божији систем власти у Држави је Вођа - Краљ - Цар, а који "игром случаја", се наметне Народу као такав. Најчешће у тешким временима. Народ онда таквог вођу ПРИХВАТА и ПОДРЖАВА, а да им буде судија у миру и вођа у рату. Сасвим је онда природна ствар, да такав онда постави за Краља и свога сина. То би био један облик.
Други је био у Византији.
Где су најумнији и најврлији људи избирали и постављали Цара.
Како смо ми Срби (бар по дефиницији) Хришћани, јасно је да и Црква ту мора имати ОДЛУЧУЈУЋУ реч!
Ја сам неки монархиста одавно, али није рецимо долазило у обзир, да се Слободан Милошевић постави за Српског Краља. Без обзира што му је отац био Свештеник СПЦ и мучки убијен од титоваца (сигурно готово 100%), јер сам Слободан није био Веран (атеиста) и био је под упливом мајке и супруге великих титоваца (све јако лоше...)!
Али сада мислим, да би боље било да је био бар диктатор, ако не Краљ.
Са друге стране Карађорђе је рецимо, баш био Народни Вођа и да га нису обреновићи мучки и јудински убили, он је БАШ био прототип неког Српског Краља.
Зато да поновимо:
Демократија је РОПСТВО мафији. Оног секунда када неко распише изборе, тог секунда најалавији, најбогатији, најпокваренији, свим силама и средствима, започињу трку да ОВЛАДАЈУ Државом. У кампањама НЕМА места за Скромне и Поштене, за Истину и Правду, а то је оно што Народ тражи!
Истину и Правду, једино Народу могу обезбедити Православни Краљ - Цар, а који ће се за њу беспоштедно борити. А у борби је свака команда сем Команданта - РАСУЛО.
На крају и демократе све то знају. Па је изборна воља грађана УВЕК само фарса. Њихову мафијашку и деспотску ВОЉУ, само прикривају фразе о народној вољи. Има ли Народне воље у демократским партијама? Или код демократских председника?
Целокупно искуство каже да нема - у демократијама има само воље мафије.
Све су то карактеристике демократије, још од француске револуције. То су константе демократије УВЕК и у целом свету. Највидније су у колонијама, али и у империјалистичким престоницама:
- тихе заплене имовине
- тиха убиства и малтретирања
- уцене, принуде и морања, а за ЗЛО и безбожја
- расизам и фашизам
...
Укратко богоборство и сатанизам, бунт и рушење Божјег Стварања...
Све је то демократски калуп од давнина.
Багер је само СИБОЛ демократије, а то је РУШИТЕЉ природног (Божјег) Поретка и Хармоније. Суштина демократије (мафије која је спроводи) и јесте богоборство и овладавање светом, али одричући његовог Творца. Говорили смо о томе већ на (нпр) теми:
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-istor...u-titu-isl
Зато не треба наседати на безумље демократије и јефтине приче, о правима, избору и слободама људи и педера, екологији и срањима, већ том САТАНИЗМУ, а који се представља као бог, а у ствари је мамон новца и перверзије - пљунути у (столичну) фацу.
Од фебруара 1917. од кад је сатански наук демократије постао наук у свету, славопоји тог беспоретка не престају.
Морамо се отргнути од тих крвавих сатанских лажи и Вратити Богу и Правим Системима, а пре фебруара 1917. Или се миримо са сатанским разарањем света и пропашћу. Није наравно питање дал можемо мењати стање, већ дал прихватамо беспоредак, или одбацујемо и то у Души (ако је има...).
А Бог наравно да може све Исправити, али ако Душом Тражимо Њега.
(01-12-2013, 07:19 PM)ЛукаЛоко Пише: ...
То јест да се борио за демократију ...
Не, баш како сам написао: Дража се као Лојалан и Легитиман Србин борио против ОКУПАЦИЈЕ, дакле Војничким средствима, а политика му је била у складу са тиме:
- Нема политике у ЈВУО!
- Пуна ЈВУО свакаквих политичких припадника.
- Пуна ЈВУО (бар широм отворена врата) за све Нације.
Да не кажем, да сам СИГУРАН да би се Дража борио за БИЛО какав предратни систем, а против окупације.
, јер у тоталитарном систему народ не би могао да слободно бира систем владавине. Не сме се пљувати по демократији, ако се под демократијом подразумева слободу мишљења, асоцијације и право да те не хапсе тек тако током ноћи из политичких мотива, а да не знаш шта ће бити са тобом.
...
Огромна заблуда.
Народ НИКАДА у демократији не бира своју вољу (јер је и нема, нити је може јасно имати...). Народ само ПОТВРЂУЈЕ вољу скривене мафије, која у свакој демократији влада (без обзира на тип).
У "правим" демократијама, та скривена мафија је рецимо: масонство, ционисти...
Док у осталим демократијама (где исто има вишестраначких избора...) та мафија може чак бити и позитивна.
И где је ту Слобода?
НЕМА ЈЕ.
То је ИЛУЗИЈА и ОПСЕНА - ЛАЖ демократије.
Неки Божији систем власти у Држави је Вођа - Краљ - Цар, а који "игром случаја", се наметне Народу као такав. Најчешће у тешким временима. Народ онда таквог вођу ПРИХВАТА и ПОДРЖАВА, а да им буде судија у миру и вођа у рату. Сасвим је онда природна ствар, да такав онда постави за Краља и свога сина. То би био један облик.
Други је био у Византији.
Где су најумнији и најврлији људи избирали и постављали Цара.
Како смо ми Срби (бар по дефиницији) Хришћани, јасно је да и Црква ту мора имати ОДЛУЧУЈУЋУ реч!
Ја сам неки монархиста одавно, али није рецимо долазило у обзир, да се Слободан Милошевић постави за Српског Краља. Без обзира што му је отац био Свештеник СПЦ и мучки убијен од титоваца (сигурно готово 100%), јер сам Слободан није био Веран (атеиста) и био је под упливом мајке и супруге великих титоваца (све јако лоше...)!
Али сада мислим, да би боље било да је био бар диктатор, ако не Краљ.
Са друге стране Карађорђе је рецимо, баш био Народни Вођа и да га нису обреновићи мучки и јудински убили, он је БАШ био прототип неког Српског Краља.
Зато да поновимо:
Демократија је РОПСТВО мафији. Оног секунда када неко распише изборе, тог секунда најалавији, најбогатији, најпокваренији, свим силама и средствима, започињу трку да ОВЛАДАЈУ Државом. У кампањама НЕМА места за Скромне и Поштене, за Истину и Правду, а то је оно што Народ тражи!
Истину и Правду, једино Народу могу обезбедити Православни Краљ - Цар, а који ће се за њу беспоштедно борити. А у борби је свака команда сем Команданта - РАСУЛО.
На крају и демократе све то знају. Па је изборна воља грађана УВЕК само фарса. Њихову мафијашку и деспотску ВОЉУ, само прикривају фразе о народној вољи. Има ли Народне воље у демократским партијама? Или код демократских председника?
Целокупно искуство каже да нема - у демократијама има само воље мафије.
Ја мислим да помешате демократију са Западом. Демократија је појам који је постојао у Грчкој, то јест на Балкану, када си људи у западној Европи још мазали лице блатом.
Не сме се остављати монопол појама демократије и заштите људских права оним западним и прозападним институцијама и круговима који то користе само као изговор својих интереса ради.
Такозвани демократе у Србији, они из ДОС-а, нису били никакви демократе, јер није демократија када се долази на власт уз помоћ претњи и застрашивања, када ти упиру пиштољ на главу, прете ти изолацијом, бомбардовањем и санкцијама и мораш бирати између принципијелности и преживљавања, то јест мораш милом или силом бирати проевропски блок.
Или када ти прете укидањем социјалне помоћи, ако не изађеш у изборе за терористичке албанске власти.
То се назива терором, то је фашизам: на делу је по ново фашистички пројекат доминације старог континента другим методама.
...
Све су то карактеристике демократије, још од француске револуције. То су константе демократије УВЕК и у целом свету. Највидније су у колонијама, али и у империјалистичким престоницама:
- тихе заплене имовине
- тиха убиства и малтретирања
- уцене, принуде и морања, а за ЗЛО и безбожја
- расизам и фашизам
...
Укратко богоборство и сатанизам, бунт и рушење Божјег Стварања...
Данас имамо у Украјини једну демократски бирану власт која је одлучила да не прихвати придруживање Европској Унији. Западни репортери нису ни причали шта је подразумевао тај уговор, да ли је економски повољан или не, једноставно то их не занима. Они једноставно из предубеђења подржавају проевропку страну. Пре неке вечери јавља се на телевизији једна украјинска проевропска новинарка по имену Олга -наравно давају глас само таквим проевропским ликовима- која је причала како је народ за Европу а та влада је због руских притисака, одбивши Европу, издала украјински народ. Па то је велика лаж! Јанукович је дошао на власт преко демократских избора, то је одлука већине украјинског народа који није за Запад, а оно што се скупља на трговима је једна бучна мањина, која уз подршку Запада покушава да преврти одлуку легитимних већинских власти.
Јављају да је данас у Кијеву деловао још један багериста као некадашњег 5.ог октобра. Јурили су зграду градских власти, онако „демократски“ као у Београду.
Све је то демократски калуп од давнина.
Багер је само СИБОЛ демократије, а то је РУШИТЕЉ природног (Божјег) Поретка и Хармоније. Суштина демократије (мафије која је спроводи) и јесте богоборство и овладавање светом, али одричући његовог Творца. Говорили смо о томе већ на (нпр) теми:
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-istor...u-titu-isl
Зато не треба наседати на безумље демократије и јефтине приче, о правима, избору и слободама људи и педера, екологији и срањима, већ том САТАНИЗМУ, а који се представља као бог, а у ствари је мамон новца и перверзије - пљунути у (столичну) фацу.
Од фебруара 1917. од кад је сатански наук демократије постао наук у свету, славопоји тог беспоретка не престају.
Морамо се отргнути од тих крвавих сатанских лажи и Вратити Богу и Правим Системима, а пре фебруара 1917. Или се миримо са сатанским разарањем света и пропашћу. Није наравно питање дал можемо мењати стање, већ дал прихватамо беспоредак, или одбацујемо и то у Души (ако је има...).
А Бог наравно да може све Исправити, али ако Душом Тражимо Њега.