14-09-2016, 03:15 AM
Не знам да ли разумијеш да је у прва два дана рата пола официра те такозване "југо војске" издало? Слично је било и у Чехословачкој.
Такође, не знам да ли разумијеш да су мужеложника Александра убили управо Југословени, мада не због мужеложништва али свакако због слични педерски ствари.
Као и то, да су Александрови официри Хрвати кад иду срати, говорили "Идем на Опленац".
Србима најприје није било јасно шта то значи. Неки од Срба су схватили одма, други - велика већина - нијесу.
Па ови први, кад су то пријавили, наравно ипасло је као да су они "лоши момци".
И наравно, ником ништа.
Вјерујем да је могао устати, да би опет наставио по старом. Чак ни то што су га убили не би га опаметило.
Такође, не знам да ли разумијеш да су мужеложника Александра убили управо Југословени, мада не због мужеложништва али свакако због слични педерски ствари.
Као и то, да су Александрови официри Хрвати кад иду срати, говорили "Идем на Опленац".

Па ови први, кад су то пријавили, наравно ипасло је као да су они "лоши момци".

(11-09-2016, 09:04 PM)Громовник Пише: Није, не би могао да на време упозори Краља Александра на опасност Хрвата у Југославији.
Вјерујем да је могао устати, да би опет наставио по старом. Чак ни то што су га убили не би га опаметило.

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"