30-09-2016, 02:48 PM
(29-09-2016, 11:09 PM)Kratka Forma Пише: Zataškavanje istine o Blečli Parku je, po meni, najveća zavera svih vremena, bukvalno! Ukratko, u odsudnom momentu rata - Kurske bitke - britanci iako znaju detalje ne pomažu SSSR-u!! Zapad je indirektno pomagao Hitlera, to je vrlo izvesno. Cilj je bio slamanje Staljina i osvajanje Sibira i tih ogromnih Ruskih prostora!Нема ту много о чему да се дискутује. Помешали сте свашта и углавном промашили поенту. Пре свега, Совјети јесу добијали од Британаца податке засноване на Ултри - још пре Барбаросе - стим што им наравно није говорено о пореклу тог извора. Потпуно друга ствар је који је био Черчилов мотив да храни Стаљина информацијама. Многе совјетске архиве нису отворене до данас, као што је то био случај и са британским/америчким до недавно. Разлог је тај да се очува "добар имиџ" разних служби и агенција и да се не открије друга страна медаље. Сви они су имали ужасне грешке и пропусте и много путера на глави. То је разлог зашто Руси/Амери/Енглези ћуте о неким стварима, а не заштита од продора спољњег непријатеља у осетљиве информације. Даље, ако већ помињете личности под утицајем владара из сенке, врло је погрешно изоставити Стаљина.
1941 god svi bitni faktori na terenu su pod uticajem bankara vladara iz senke - i Čerčil i Ruzvelt (Titomason da je govorimo, i to pripadnik najžešće vatikanske lože ) - ALI STALJIN NIJE ! Staljin je bio carski agent, mada neki i samo ubistvo Romanovih stavljaju pod znak pitanja, ali tu nisam siguran pa neću o tome; A da su komunizam u Rusiju instalirali Rokfeler i Rotšild to je poznato danas.
Velika poenta Blečlija je - da Rusi ćute ! ..i dan danas. Ne kažu jesu li pomagani obaveštajno ili su krali preko "kembridžke petorke" i Kernkrosa - to ćutanje sve govori, i o stvarnoj pozadini II sv. rata kao i o tome jeli Putin samostalan ili i on sluša bankara nekog iz senke.
Treće - sve važno vezano za ovo sigurno nije u potpisanim dokumentima, takve stvari rade se usmeno. Vi danas Hitleru da sudite malo bi mu šta mogli dokazati znate i sami, on sigurno nije popisivao i lupao pečate na bezbrojna ubistva koja je naredio..
_____
To su drage kolege teme, g. Vatra je bezbnadežan prilično da ga se poziva da se urazumi i uozbilji ali Vi g. Chicot mi delujete ozbiljan čovek..
A šteta je da ne prodebatujemo malo ovo o čemu sam napisao, i posebno me g. Samaržić zanima šta bi tu rekaoJer tema je najveća ikada !!
Све то заједно нема много везе са Блечлијем и Ултром.
Ако мислите да имате још материјала за наставак дискусије коју сте покренули, боље да се отвори засебна тема. Овде ту причу можемо да закључимо.

Jer tema je najveća ikada !!