06-10-2016, 02:20 PM
(05-10-2016, 09:31 PM)Милослав Самарџић Пише: Односи се на убиства ван борбе. У Словенији је пописано око 100.000. Пројект води једна Словенка из Аустрије. Мени њени пријатељи рекоше 40.000 Хрвата. И да је 50.000, не видим разлику.Самарџићу,
у Словенији је пописано 100 хиљада укупно настрадалих грађана Словеније и то нема везе са оним што ви причате.
Убијене крајем рата Словенци нису пописивали, а не знам на који начин би то могли да ураде осим да откопају све.
(05-10-2016, 09:31 PM)Милослав Самарџић Пише: Остаје да су комунисти поубијали највише Срба.
Каква усташка баљезгарија, срам вас било.
(05-10-2016, 09:31 PM)Милослав Самарџић Пише: На пример, Албанци су убили око 10.000 Срба, дакле више него Немци из Баната, па су Албанци ипак награђени, а Немци поубијани и протерани.Који вам је извор да су Албанци убили 10 хиљада Срба? Демографска процена за све губитке на Косову износи толико.
Што се тиче Немаца, и да је тачан горњи број, опет су побили више. Па прва акција им је била у Кривој реци. Крвав траг им се види и у сопственим документима, што је реткост. Ево краће листе шта су све радили:
https://sh.wikipedia.org/wiki/Zločini_7....rinz_Eugen
Да ли је иједан тако масован злочин почињен на Косову?
(05-10-2016, 09:31 PM)Милослав Самарџић Пише: Да, у бомбардовањима, али комунисти похватају цивиле, одведу у логоре, муче и убијају, и тако 300.000. Ништа слично нема у демократским земљама.Партизани одвели у логоре 300 хиљада људи и убили?
Где налазите те глупости?
Што се тиче савезничког бомбардовања градова, по свим параметрима је то ратни злочин, што се не може порећи. И сам Кертис ЛеМеј који је водио ту операцију је изјавио да би седео на оптуженичкој клупи уместо нациста да су изгубили рат.
Што се тиче ликвидација крајем рата у Словенији, већ сам напоменуо да се ради о лицима која су чинила масовне злочине, приступила оружаним снагама окупатора што је по закону КЈ кажњиво смрћу, и на крају нису положиле оружје 9. маја, већ су наставили да се боре, чиме су изгубиле заштиту Женевске конвенције.