07-10-2016, 01:38 PM
(06-10-2016, 07:20 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Чека, чека...пре но што кренемо даље....Реално, КОЈЕ СИ ТИ ВЈЕРЕ 'ЛЕБА ТИ?
Себи убраду:
Олињали Вук је одавно пр'но у чабар ал' Вукови НАТО-Четници још војују по србскијем вуко*јебинама и призивају "наше саааааааааавезнике" из Другог светског рата који су издали и предали Србе и Ђенерала Јосипу и партизанима!
Шта'ш....тагата је наша поголема!
Мани се тих бољшевичких кованица типа "нато-четници".Мени је нато радио о глави (као становнику РСК и СРЈ) а ти си код њих стеко пемзију, јел де? Што сам ја у Вукојебини?Зато што сам овдје а ти тамо? Чудна нека логика.
А што се леба и Вјере тиче, реално ја и ти не једемо исти лебац, а ти се представљаш да си знатно старији од мене и као такав требао би знати шта је то Светосавље у Срба.
Умјесто тога ти кујеш у звијезде крипто-хрвата, још га зовеш и великим војводом (да је крме, крме је). Читај мало пажљивије, лоша ти је варијанта ово, ко није за Русе тај је за нато. Мене и нас је тај Нато гађао, а не тебе. Ја савезнике нисам ниђе поменуо, док ти величаш стаљина и совјете на сва звона.
Сабери се мало.