07-10-2016, 11:21 PM
(07-10-2016, 11:10 PM)Милослав Самарџић Пише:(07-10-2016, 06:13 PM)Vlad Alekš Пише: Već mesecima razmišljam da započnem temu "Istorija Demokratske stranke" i to ću učiniti koliko večeras.Ето нешто корисно од овог мог чланка.
Знам да волиш ДС, а и види се овде; мени је опет као историјска личност симпатичнији Стојадиновић, јер је подигао економију државе. Али за моју идеја за овај чланак, или евентуално књигу, није важно која странка би владала после рата.
Ne bih baš pojam "ljubav" vezivao za bilo koju organizaciju, a kamoli za neku stranku, makar to bila i ničim izazvana Demokratska stranka.

U srpskoj istoriji je neophodno razvejati magluštine i pripaliti "utuljena kandila".

(07-10-2016, 11:14 PM)Бенито Пише:(07-10-2016, 11:10 PM)Милослав Самарџић Пише:(07-10-2016, 06:13 PM)Vlad Alekš Пише: Već mesecima razmišljam da započnem temu "Istorija Demokratske stranke" i to ću učiniti koliko večeras.Ето нешто корисно од овог мог чланка.
Знам да волиш ДС, а и види се овде; мени је опет као историјска личност симпатичнији Стојадиновић, јер је подигао економију државе. Али за моју идеја за овај чланак, или евентуално књигу, није важно која странка би владала после рата.
Постоји Историја Демократске странке из пера др Момчила Павловића.
Pa dobro i šta sa tim?
Da li je to onaj dr Momčilo Pavlović koji je "malo" bio u KPJ? Ili SKJ, nebitno. Tako je rekao u Marićevoj Ćirilici.
(07-10-2016, 11:14 PM)Бенито Пише:(07-10-2016, 11:10 PM)Милослав Самарџић Пише:(07-10-2016, 06:13 PM)Vlad Alekš Пише: Već mesecima razmišljam da započnem temu "Istorija Demokratske stranke" i to ću učiniti koliko večeras.Ето нешто корисно од овог мог чланка.
Постоји Историја Демократске странке из пера др Момчила Павловића.
Pa dobro i šta sa tim?
Da li je to onaj dr Momčilo Pavlović koji je "malo" bio u KPJ? Ili SKJ, nebitno. Tako je rekao u Marićevoj Ćirilici.
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!