08-10-2016, 05:11 PM
(08-10-2016, 02:08 PM)Прст_у_ока_латиници Пише: Па Руси су одавно рекли да оних немогу да буду већи Срби од сами Срби.
Али верујем да оних немогу да верују да које мере су налседници КОМУНИСТЕ свију врста припремљених да продају и земљу и људе.
(08-10-2016, 02:56 PM)Mekenzi Пише: бла, бла, трућ, трућ...pušku u ruci nije držao niti prošao vojnu obuku, hoće da diže revolucije, puč, vojne i državne udare i pravi šah mat strategije....трућ...
Кизо да ти шапнем да не чују људи, срамота бре....пази овако:
1.
НИ ИНЖЕЊЕРИ НИ АРХИТЕКТЕ НЕ МЕШАЈУ МАЛТЕР НИТ'ТУЦАЈУ КАМЕН ПА ЈОПЕТ СЕ ПО ЊИХОВИМ ПЛАНОВИМА КУЋЕ, МОСТОВИ И ХИДРОЦЕНТРАЛЕ ГРАДЕ, А НЕ ПО МИСЛЕНИЈУ НЕКОГ СЕОСКОГ ДУНЂЕРА!
2.
НАУЧНИЦИ КОЈИ ШИЉУ ВАСИОНСКЕ БРОДОВЕ У СВЕМИР, НА БАВЕ СЕ ШВАЈСОВАЊЕМ И ФАРБАЊЕМ МЕТАЛА ИСТИХ БРОДОВА НО СЕДЕ У СВОЈИМ КАБИНЕТИМА ПРЕД КОМПЈУТОРИМА!
3.
ИСТО ВАЖИ ЗА ДИРИГЕНТА ОРКЕСТРА КОЈИ НЕ МОРА ДА ЗНА ДА СВИРА У ГАЈДЕ ИЛИ У ТАМБУРЕ!
Закључак:
Трућање и празна демагогија је мајка свих интернет-форума диљем планете!

Међутим!
Што се нашег познанија руковања ватреним оружијем тиче, част ни је обавестити вас да ми поседујемо ође 6 (и словима ШЕСТ) пушаках, које нит' су захрђале нит седе у шифоњеру но су доообро подмазане и спремне за употребу, нед'о Бог душманину да ође залута, јербо ми ође живимо у ПРАВОЈ вуко*јебини а не у виртујелној, к'о Четник-почетник Вука олињалог, Брада овдашњи!
'Номад одосмо на пецање без пушке ну кад се смрче и кад почеше вуци около да завијају ми се заветовсамо да никад више изкуће не изљегнемо а да није пуна пушка орамо окачена!
Тако и би до дан-дањи!
(08-10-2016, 02:56 PM)Mekenzi Пише: бла, бла, трућ, трућ....Nije hteo ni kokardu da nosi...трт
Да си ти жив и здрав, кад смо ми носили Кокарду (додуше не баш јавно на Теразијама) твој ћаћа није знао ни шта је то!
У то време, неке далеке '68-е, Дана је покушавала да извуче Вука из Козарачког кола а "велики демократа" и данас највећи угузљуб Трулог Запада, матори Мићуновић, мењао је назив Философског Факултета у "Црвени Университет Карл Маркс" (иначе лажно име сина чифутског рабаја Кисела Леви-Мордекаја)!
Иначе, неке комуњаре Јоже Амброза па послен и титића без покрића, и ође и тамо, називали су подругљиво Србску Кокарду "располућена кокош"!
Сад су то све демократе, љуцкоправаши и хипер угузљуби Трулежног Запада, а најтежи међу њима је Крмнад Чварак (из партизанске породице)!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!